Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
KOEI | 400,87 | 62.936 | 157 | 402,00 | 408,00 | 2,51% |
Dioničari Končara D&ST dobivaju dividendu od 88,99 kuna po dionici.
Vaš link
U nekim vijestima je objavljeno samo da "Končar" daje dividendu, pa mi nije bilo jasno da li se to odnosi na ovu dionicu također. Ne mogu vjerovati da je dividenda baš 0,0. Ako je tako, ok, ali nemojte reći ako nije istina.
Dioničari Končara D&ST dobivaju dividendu od 88,99 kuna po dionici.
Vaš link
U nekim vijestima je objavljeno samo da "Končar" daje dividendu, pa mi nije bilo jasno da li se to odnosi na ovu dionicu također. Ne mogu vjerovati da je dividenda baš 0,0. Ako je tako, ok, ali nemojte reći ako nije istina.
U krivoj si se crkvi našao moliti KODT i KOEI su dvije različite firme. [smiley] To ti dođe kao da pitaš da li dobivam dividendu od HT-a ako sam dioničar HDEL?
Jedino što je ovdje uzročno-posljedično povezano je da će KOEI kao većinski vlasnik KODT-a dobiti dividendu, ali ju tvoj džep kako sada stvari stoje neće na žalost vidjeti… Jedino ako imaš i KODT.
Hvala na objašnjenju, a ništa, učim dok sam živ.
Šta se tiče ulaganja u KOEI gledajući P/E mislim da se situacija dosta poboljšala samo prije par mjeseci taj omjer je bio duplo veći. Prošle godine P/E je bio 43 a sada je 23,00…
sutra je veliki dan!
Reči ću samo da će sudjelovati dr.Ivo Sanader, premijer BiH, ministri etc. i naš Bago sa plejadom direktora i inih. Vrijeme 10:00 do 12:00. Lokacija Fallerovo Poslovni neboder. Pratite vijesti sutra..Pozdrav fish
sutra je veliki dan!
Reči ću samo da će sudjelovati dr.Ivo Sanader, premijer BiH, ministri etc. i naš Bago sa plejadom direktora i inih. Vrijeme 10:00 do 12:00. Lokacija Fallerovo Poslovni neboder. Pratite vijesti sutra..Pozdrav fish
nek se samo radi biće svima dobro. Željeznice BiH su gladne novih investicija. Biće posla iz ELOK i za Dalekovod, Gredelj. Kažu neki da su tu milje eura u pitanju…
živjeli.
Eto, da demistificiram fisha:
ZAGREB – U Končar Elektroindustriji obilježit će se 10. godišnjica tiristorizacije diodnih električnih lokomotiva te će bit potpisan ugovora za proizvodnju i isporuku prototipnog četverodjelnog niskopodnog elektromotornog vlaka za potrebe regionalnog željezničkog putničkog prometa u Bosni i Hercegovini (11,00 sati, Končar EI, Fallerovo šetalište 22).
tako je SLK. Dakle vlak ide prije u BiH nego u Hrvatsku. A eto. Ali to je izvoz!!!!
sutra je veliki dan!
Ima li kakvih vijesti u vezi tog sastanka ?
sutra je veliki dan!
Ima li kakvih vijesti u vezi tog sastanka ?
[/quote]
Potpisano [cool]
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=49f61e0e-ce9f-40d6-9e59-5decb8188696&ref=lastadd