Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
KOEI | 408,65 | 81.322 | 199 | 410,00 | 412,00 | -0,97% |
Na prodaji 4Mkn na 840kn?! Možda neko želi rušiti cijenu
Na prodaji 4Mkn na 840kn?! Možda neko želi rušiti cijenu
Tek sam sad skužio.
Mislim da da. Fondovi štopaju.
Budemo vidjeli. Ali je grdo vidjeti prodaju kad skoči sa 4000 kom na 8000 kom.
Bude to strašilo nestalo ujutro (prije otvaranja ).Nebi me čudilo da sutra ode Koei u blokadu (pozitivnu).
Tko je gledao Dnevnik……mislim da je svima jasno.I mi smo u igri u Rusiji.Bago je to ponosno prezentirao(u njegovom tajnovitom izdanju).
Mislim da bi bio red da konačno i Končar napravi jedan pravi korak prema oporavku.
Floki i dalje ništa ne dira (135.714 pcs) , živo me zanima do kad će imati živaca držati KOEI….
Pa do nekih 1200 -1300 kn.Pa nije on glup da nešto prodaje jeftino a sam je u NO Končara.
a zasto bi uopce prodavao??? zar se firmi nesto lose pise u narednih 10 godina?
a fond za privatizaciju?
Bude to strašilo nestalo ujutro (prije otvaranja ).Nebi me čudilo da sutra ode Koei u blokadu (pozitivnu).
Tko je gledao Dnevnik……mislim da je svima jasno.I mi smo u igri u Rusiji.Bago je to ponosno prezentirao(u njegovom tajnovitom izdanju).
Mislim da bi bio red da konačno i Končar napravi jedan pravi korak prema oporavku.
Nije u igri možda bude tako je rekao joj,joj,joj.
Evo neko u hipu s aska progutao preko cca 5 000 kom, da li jos netko sumnja u Končar?!
A i omjer je sada puno ljepsi.
E da da ne zaboravim, KOEI je jos najmanje odradio rast od korekcije.
Saludos!
Rekao samda će taj nalog nestati.A ono još bolje popapan.
Kad ovakav posao dođe tu Končar ima veliku zaradu.Uz to imamo tramvaje za puno zemalja Evrope.A najbitnije cijena je tako nisko i to fondovi znaju.
Končar je neopravdano najviše pao od ATH.Sve zbog margin call i ljudi koji su imali po 100 -200 komada Končara.A sad smo čisti takvih malih ulagača.
To su ti igre tzv. loptanja, baš je danas netko kupio odlučno 4900 komada.