KOEI (Končar-Elektroindustrija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KOEI (Končar-Elektroindustrija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 17.11.2024. u 22:34
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
KOEI
408,70
78.880
193
408,00
412,00
-1,45%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

ima neki nalog od 516 komada na kupnji po 625 Kn. Možda neko brani cijenu. To bi moglo značiti da smo blizu dna[pray].
Ovako, na prvu, s tim nalogom kupnja izgleda jako! Nevidljivi nalozi na prodaji se nevidljivi, ne?[huh]

KONČAR - tradicija, znanje, odgovornost

Arap:
” vecinu danasnjih transakcija gutaju skriveni nalozi na kupnji… cini mi se da je ovo dno… ono sto je neizvjesno i sto me dosta brine, jest koliki ce biti rast prilikom OPORAVKA TRŽIŠTA.

Budi sretan ako ne padne i mnogo više, a oporavka nema na vidiku.

11.4.2008
Vlasnik računa Stanje [%] Vrsta računa
1. HPB D.D./KAPITALNI FOND D.D. 724.515 28,17 Skrb. račun
2. HZMO 384.628 14,95 Zast. račun
3. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 278.928 10,84 Osnovni račun
4. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. ZAGREB 208.763 8,12 Skrb. račun
5. FLORIČIĆ KRISTIJAN 135.714 5,28 Osnovni račun
6. PBZ D.D. 132.748 5,16 Skrb. račun +450
7. PBZ D.D./THE BANK OF NEW YORK AS CUSTODIAN 103.814 4,04 Skrb. račun
8. KONČAR D.D. 35.511 1,38 Osnovni račun
9. HPB D.D./KD INVESTMENTS – VICTORIA FOND 29.222 1,14 Skrb. račun
10. ZEC BRANISLAV 22.267 0,87 Osnovni račun
Ukupno: 79,94
[cool]

Heaven or Las Vegas

Samo jedan ugovor o isporuci tramvaja na EU tržište,samo jedan.[pray]

šteta dobre vijesti za trenutni sentiment, uskoro…

Heaven or Las Vegas

Bok svima, evo još jednoga koji je ušao na 950, bio “nezadovoljan” kada je otišlo na 1300 dok su istovremeno druge dionice odradile po 200, 300%. Izašao sam na 1250 i ponovno kupio na 950 misleći kako sam napravio “dobar deal”. Sada se ne sekiram iako sam 30% u minusu(možda i zato što sam ukupno 50% u kešu[cool]), jer po mome mišljenju ovu dionicu čeka svijetla budućnost. Za razliku od recimo HT-a[lol] Pa ako ode i na 500, nema frke, to prodaju oni koji moraju i ne pitaju za cijenu. Znači fondovi, a na nama je da od njih kupujemo i strpljivo očekujemo odbijanac.

Eto samo sam htio reči koju riječ podrške i vidimo se na 2k, pa makar za godinu, dvije[thumbsup]

Nekako mi se sve više čini da cijena neće ispod 600. Zadnjh dana su prilične količine promijenile vlasnika, ali cijena se ipak održala. Bit će da je dno tu ili blizu. Kad prođe HT ludilo ovaj tjedan bit ćemo pametniji.
I ja računam na 2k za godinu i nešto, pogotovo s obzirom na stvari koje slijede, a bit će itekako zanimljive javnosti. Ali o tome tek iza ljeta…..

KONČAR - tradicija, znanje, odgovornost

Eh, Fisherman, moj predzadnji ulaz blizu tvoga , 1108, nakon toga jos 30 posto portfelja utukla u koei na 950, i meni po zadnjem trgovanju se cini da je 600 dno, ali tako izgledalo i na 950[sad] a kesa ima malo….[cry] samo da dobijem mig, ko Sarah-Kay u petak[lol]

Neuspjeh je prilika da ponovo pokusate mudrije. H.Ford

Ipak sam onda dobro pogodio. Usao na 750 i sada razmisljam o dokupu, ali casha nema na vidiku, mozda koji HT-e odrijesiti radi Koncara, tko zna….treba ljeto prezivjeti pa ce sve biti lakse.

Tko nema ni jednog prijatelja ide kao stranac po zemlji.

Po meni dva najznačajnija trenutka za Končar:
– kratkoročno, da li će Crotram dobiti posao u Finskoj
– dugoročno, kako će se dijeliti kolač oko HŽ-a i HEP-a

Mišljenja?

PS
Propustio KOEI na 720-30 zbog službenog puta, a sad mi skup i na 620-30.[rolleyes]

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

[pray][pray][pray][pray][pray]

Ako me nema ,znaci da nisam tu.

molim odgovor na jedno kratko pitanje, kako to da koei u zadnjih nekoliko godina ima prakticki stalne prihode a dobit strmo raste?

New Report

Close