Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
KOEI | 408,70 | 78.880 | 193 | 408,00 | 412,00 | -1,45% |
Gledajući trgovanje danas, izgleda mi da je dno za KOEI negdje oko 620-630 kn. Ja sam krenuo danas s dokupom na tim razinama, a vi kako hoćete.
Gledajući trgovanje danas, izgleda mi da je dno za KOEI negdje oko 620-630 kn. Ja sam krenuo danas s dokupom na tim razinama, a vi kako hoćete.
rano ti je skroz jedino ako misliš ne neku špekulacju
di su nestali ovi koji su me napali kada govorim istinu, nadaju se da će tema upas u zaborav ako ne njoj oni ne pišu , tu ko da svi pate od manije veličine .
Prošli tjedan kad sam dokupio , mislio sam da je dno na 700 kn pa sam jučer opet dokupio kao na dnu po 652kn
ali danas neću …. [bye]
di su nestali ovi koji su me napali kada govorim istinu, nadaju se da će tema upas u zaborav ako ne njoj oni ne pišu , tu ko da svi pate od manije veličine .
doodd, pravilo na forumu je kada netko iznese neku predviđenu cijenu da za to iznese i neke argumente, da si npr napisao da obzirom na sentiment tržišta očekuješ cijenu od 400-500 kn nikom ništa, dok je skroz druga stvar napisati to vrijedi 400-500 kn bez apsolutno ikakvih argumenata za navedenu tvrdnju, isto tako da si napisao meni to ne vrijedi više od x, opet se nitko nebi naljutio, a ovako čini mi se da imaju pravo što te napadaju, poz
doodd:
”
”
doodd, pravilo na forumu je kada netko iznese neku predviđenu cijenu da za to iznese i neke argumente, da si npr napisao da obzirom na sentiment tržišta očekuješ cijenu od 400-500 kn nikom ništa, dok je skroz druga stvar napisati to vrijedi 400-500 kn bez apsolutno ikakvih argumenata za navedenu tvrdnju, isto tako da si napisao meni to ne vrijedi više od x, opet se nitko nebi naljutio, a ovako čini mi se da imaju pravo što te napadaju, poz
nije to kako kažeš rekao sam da pročitaju kada sam posljednji put naveo te cjene i više sam puta to stajalište i argumentirao tako da se , u tim napadima više vidi želja za uštutkavanjem od onih koji nemogu pondniijeti to da su im portfelji 50% u minusu .
avax10:
”
”
Prošli tjedan kad sam dokupio , mislio sam da je dno na 700 kn pa sam jučer opet dokupio kao na dnu po 652kn
ali danas neću …. [bye]
danas sve to prodaj i budi veseo danisi još više ostao u minusu
Jučer nisi mogao kupiti avax10.
Jučer nisi mogao kupiti avax10.
A gdje si ti vidio da sam ja napisao da sam jučer kupio??
U petak sam napisao da ne treba žuriti i kupovati po 650-660 nego još malo pričekati jer će još pasti. Danas imam osjećaj da je dno oko 620-630 kn pa sam krenuo u dokup.
Pardon, išlo je Conanu, on je jučer dokupio[lol]
Svaka čast vama koji kupujete sada. Neovisno dal po 7xx ili 6xx. Neki su kupovali i po 11xx, a sad nemaju više novca da barem poprave ulaz. Zato molim one koji govore da KOEI vrijedi 400 Kn da malo misle i na druge koji prate ovaj forum makar ne pišu na istom.
Uglavnom ako je cijena Končara bila napuhani balon, sad se ispuhala. Na razinama smo od prije 14 mjeseci. Ipak je u međuvremenu potpisan ugovor za još 70 tramvaja, a bilo je i drugih pozitivnih vijesti.
Nadam se da je 6xx ipak dno.[undecid][cry]