KOEI (Končar-Elektroindustrija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KOEI (Končar-Elektroindustrija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 18.11.2024. u 08:44
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
KOEI
408,70
78.880
193
408,00
412,00
-1,45%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

a koja je ovo ekipa koji su pod cenzuraom

Gledajući trgovanje danas, izgleda mi da je dno za KOEI negdje oko 620-630 kn. Ja sam krenuo danas s dokupom na tim razinama, a vi kako hoćete.

Ignore: KressoM, delux

Gledajući trgovanje danas, izgleda mi da je dno za KOEI negdje oko 620-630 kn. Ja sam krenuo danas s dokupom na tim razinama, a vi kako hoćete.

rano ti je skroz jedino ako misliš ne neku špekulacju

di su nestali ovi koji su me napali kada govorim istinu, nadaju se da će tema upas u zaborav ako ne njoj oni ne pišu , tu ko da svi pate od manije veličine .

Prošli tjedan kad sam dokupio , mislio sam da je dno na 700 kn pa sam jučer opet dokupio kao na dnu po 652kn
ali danas neću …. [bye]

na 4300 sve prodajem...

di su nestali ovi koji su me napali kada govorim istinu, nadaju se da će tema upas u zaborav ako ne njoj oni ne pišu , tu ko da svi pate od manije veličine .

doodd, pravilo na forumu je kada netko iznese neku predviđenu cijenu da za to iznese i neke argumente, da si npr napisao da obzirom na sentiment tržišta očekuješ cijenu od 400-500 kn nikom ništa, dok je skroz druga stvar napisati to vrijedi 400-500 kn bez apsolutno ikakvih argumenata za navedenu tvrdnju, isto tako da si napisao meni to ne vrijedi više od x, opet se nitko nebi naljutio, a ovako čini mi se da imaju pravo što te napadaju, poz

Heaven or Las Vegas

doodd:

doodd, pravilo na forumu je kada netko iznese neku predviđenu cijenu da za to iznese i neke argumente, da si npr napisao da obzirom na sentiment tržišta očekuješ cijenu od 400-500 kn nikom ništa, dok je skroz druga stvar napisati to vrijedi 400-500 kn bez apsolutno ikakvih argumenata za navedenu tvrdnju, isto tako da si napisao meni to ne vrijedi više od x, opet se nitko nebi naljutio, a ovako čini mi se da imaju pravo što te napadaju, poz

nije to kako kažeš rekao sam da pročitaju kada sam posljednji put naveo te cjene i više sam puta to stajalište i argumentirao tako da se , u tim napadima više vidi želja za uštutkavanjem od onih koji nemogu pondniijeti to da su im portfelji 50% u minusu .

avax10:

Prošli tjedan kad sam dokupio , mislio sam da je dno na 700 kn pa sam jučer opet dokupio kao na dnu po 652kn
ali danas neću …. [bye]

danas sve to prodaj i budi veseo danisi još više ostao u minusu

Jučer nisi mogao kupiti avax10.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Jučer nisi mogao kupiti avax10.

A gdje si ti vidio da sam ja napisao da sam jučer kupio??
U petak sam napisao da ne treba žuriti i kupovati po 650-660 nego još malo pričekati jer će još pasti. Danas imam osjećaj da je dno oko 620-630 kn pa sam krenuo u dokup.

Ignore: KressoM, delux

Pardon, išlo je Conanu, on je jučer dokupio[lol]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Svaka čast vama koji kupujete sada. Neovisno dal po 7xx ili 6xx. Neki su kupovali i po 11xx, a sad nemaju više novca da barem poprave ulaz. Zato molim one koji govore da KOEI vrijedi 400 Kn da malo misle i na druge koji prate ovaj forum makar ne pišu na istom.
Uglavnom ako je cijena Končara bila napuhani balon, sad se ispuhala. Na razinama smo od prije 14 mjeseci. Ipak je u međuvremenu potpisan ugovor za još 70 tramvaja, a bilo je i drugih pozitivnih vijesti.
Nadam se da je 6xx ipak dno.[undecid][cry]

KONČAR - tradicija, znanje, odgovornost

New Report

Close