KOEI (Končar-Elektroindustrija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KOEI (Končar-Elektroindustrija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 19.11.2024. u 06:27
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
KOEI
408,70
78.880
193
408,00
412,00
-1,45%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Zanima me tko radi ove financijske pokazatelje za KOEI na forumu? Piše da je dobit 73 i nešto milje kn i sukladno tome su izračunati svi ostali pokazatelji, kao da je to službeno… čini mi se kao da je netko napisao već podatke iz GFIja za 2007., sad zanima me otkud ti podaci jer na konferenciji za novinare u 12. mjesecu se govorilo ugrubo o dobiti i ostalim stavkama RDGa?

You either do it right or you get eliminated!

to su podaci za zadnja poznata 4 kvartala: 4q 2006, 1-3 q 2007.
ukoliko je Bagina procjena o 71 milja za kraj godine točna, jednostavnim zaključivanjem se dođe do toga da je onda 4q 2007 nešto lošiji nego 4q 2006.

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

to su podaci za zadnja poznata 4 kvartala: 4q 2006, 1-3 q 2007.
ukoliko je Bagina procjena o 71 milja za kraj godine točna, jednostavnim zaključivanjem se dođe do toga da je onda 4q 2007 nešto lošiji nego 4q 2006.

Ok. Ali ima jedna mala zamka ovdje Bago govori o Končar grupi, a ne samo o KOEIju. Prema podacima iz 2006. neto dobit KOEIja bila je 68,5 milja kn, a na toj konferenciji on govori o povećanju od 49 % i dobiti od 71 milijun. Dakle po tome je neto dobit Končar grupe bila nešto ispod 48 milja kn.

ma AOP 55 izvještaj KOEI 2006: 47.631. i sad 71.xxx i to ti je 49% povećanje.

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

Evo vam izvješće.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

KOEI izasli rezulatati.
83 milje neto dobiti.
rast od 76%

Those who do not remember the past are condemned to repeat it.

ma AOP 55 izvještaj KOEI 2006: 47.631. i sad 71.xxx i to ti je 49% povećanje.

Je, u pravu si. Krivo sam nabrzinu pogledal [embarass] . Ali kako se KOEI poistovjećuje s Končar Grupom? Uglavnom imamo sad reze [thumbsup].

Ovo je impresivno[thumbsup]

ovo je sjajno, kakvo tržište imamo.

mogao bih se poslije ovakvog rasta ubiti što u KOEI imam samo neku siću, ali he he tržište jedva reagira, još se ima vremena ukrcati koliko hoćeš [cool]

mogao bih se poslije ovakvog rasta ubiti što u KOEI imam samo neku siću, ali he he tržište jedva reagira, još se ima vremena ukrcati koliko hoćeš [cool]

Bit će vremena sve manje. A letvica sve više.

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

toliko sam čekao ovaj dan ……. i koliko sam izgubio ….ajjajaj

na 4300 sve prodajem...

gorgija:

Ma zar ne vidite da slabo tu vrijede i izvjesca.
Tako na svim kvalitetnim i dobrim dionicama.
Todine vrijede zlata, samo ne znam gdje je to zlato.

Saludos!

Bit će vremena sve manje. A letvica sve više.

And God says let there be light and be light, and it was good...

New Report

Close