Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
KOEI | 408,00 | 24.888 | 61 | 408,00 | 412,00 | 0,00% |
pa zemlja na Jankomiru vrijedi kao 70% koei-ja danas ….[thumbsup]
Da vas malo ubijem u pojam. Na početku godine KOEI vrijedi 1220 kuna. Danas 739 kuna. Pad od 39,43 %.
Nemojte padati u bed. Kada se preokrene trend i bikovi krenu u galop biti će i bolje.
Inače ERNT je pao 21.05% sa 3420 na 2699, a daju i veliku dividendu.
A šta mislite zašto dijele dividendu?
I to je izvanredna dividenda, dakle redovna je 20 tak Kn po dionici, mislim da je dijele samo da zaustave pad cijene.
Kad će Godišnji Financijski Izvještaj za KOEI ??? do kada je rok do kraja mjeseca ili ?
Kad će Godišnji Financijski Izvještaj za KOEI ??? do kada je rok do kraja mjeseca ili ?
mozda sutra, a najkasnije u ponedjeljak…. sudeci prema dosadasnjoj praksi
Sve dionice idu gore osim Koei-a ! Možda netko već ima povlaštenu informaciju…..
Da imam 1-2 mil kn sve bi kupio sad po ovim cijenama i za 2 godine bi imao cc 250 %.
Bez imalo straha.Ovo su j…… igre na Končaru.
Zamislite koliko je Floki izgubio na ovoj dionici , neki sam dan računao cca 135 714 komada,
1350 kn je bila top a sad je 750 kn , pa izračunajte….
Ako on ima strpljenja imat ću i ja , ovo će biti dobra firma za neko vrijeme
Ja vam samo kažem zapamtite danasnji datum,cijenu i pogledajte za cc.2 godine.
Ja a i puno vas nemamo od toga nikakve koristi. Jer nemamo sredstva za kupiti. Mislim na malo veće količine. Ali oni koji imaju ti dobro znaju koliko Končar vrijedi.
Bago i njegovi jako dobro znaju koliko vrijedi.
Ja vam samo kažem zapamtite danasnji datum,cijenu i pogledajte za cc.2 godine.
Ja a i puno vas nemamo od toga nikakve koristi. Jer nemamo sredstva za kupiti. Mislim na malo veće količine. Ali oni koji imaju ti dobro znaju koliko Končar vrijedi.
Bago i njegovi jako dobro znaju koliko vrijedi.
Koliko misliš da bi mogla biti za dvije godine? A neznam tko uopće prodaje po ovakvim cijenama,ne samo KOEI nego i druge ili stvarno neki paničari ili potreba za novcem. A zašto i na prodaji stoji preko 9000 komada,a na kupnji 1200,niti ovi na prodaji nisu baš u takvoj panici da prodaju,a i na kupnji nisu raspoloženi za posebnu kupnju. Važno je samo da stoji na prodaji i da me bode u oči. [lol]
Tesko je reci tocnu cijenu.Ali znam da ce uskoro cijena krenuti prema gore.Kad odluce kupovati tesko ce stati Koncar.Bago i ekipa su jaki igraci,puno jaci od Covica.Pa napravi osporedbu koliko je miliona digao Covic na Plivi.Bago ima najbolju firmu za prodaju u HR,zalihe gotovine su stavljane kontinuirano iz prihoda u rezerve,zemljiste vrijedi vise nego sadasnja cijena dionice na trzistu,posla ima preko glave,a privatizacija dolazi.FI ce biti sigurno odlicno,to je i doticni gospodin izjavio u 12.mjesecu.Ovo momentalno nema veze sa trgovanjem,k/p su totalno skriveni,kad dode red na Koncar budes vidio.Samo mi smeta sto se to dogada na ovakvoj dionici.Ciganluk.