KOEI (Končar-Elektroindustrija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KOEI (Končar-Elektroindustrija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 26.11.2024. u 11:11
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
KOEI
408,72
77.248
189
406,00
410,00
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

primus:

Kako ljepo nas je 7. prešao izlazio je na granicama 950 – 1000 kuna a sad kupuje na 800 – 840 kn. Svaka čast. Hoću reći prešao i sam sam kupovao po 950 misleći da je to dno dna i super jeftini poklon kad ono [embarass]

We are punked….[lol] [lol]

ja sam pricao o tome …..
ma da sam i ja kupovao na 950 misleci da je dno
[cry]

[color=blue][i]Trgovina na malo ,veliko i od panicara u korekciji [/i][/color]

Da još nije trgovano ni s jednom dionicom konija, ali je štrajk?

Bolje nista nego stopama IGH koji je u minusu 2% [cool]

Mea parvitas.

Ma prati li tko ili mi se čini da se konstantno ovi nalozi na 830 kn skrivaju, kako god netko nadokupi ostane ista količina na prodaji.[angry]

Sta ima novo na Koncaru? Kad ce konacno odraditi taj pad?

ludlum:

Pad je izgleda,gotov,nema ga više,sada polako u visine. [thumbsup]

Malo je prerano za takve izjave [sealed]

lovac:

ludlum:

3 % danas porasla,nije loše,ipak se kreće,polako i sigurno. [cool][cool]

Sjećaš li se sjaja u travi i mirisa u cvijeću,sve što je bilo,prošlo je,vratit se neću.

“Društvo Končar – Elektroindustrija d.d. dostavilo je obavijest da je gđa. Marina Kralj Miliša, član Uprave, dana 15.02.2008.godine stekla 50 dionica Izdavatelja (KOEI-R-A) koje čine 0,0019 % temeljnog kapitala i daju 0,0019 % glasačkih prava.”

a kako nece kupovati kad sama zna kako je ovo jeftino, a i najbolje zna sto nas sve ceka u skoroj i daljoj buducnosti[wink]

“Please, God, Just One More Bubble.”

“Društvo Končar – elektroindustrija d.d. dostavilo je obavijest da je gosp. Darinko Bago, predsjednik Uprave, dana 12.2.2008.godine stekao150 dionica Izdavatelja (KOEI-R-A) koje čine 0,00583 % temeljnog kapitala i daju 0,00583 % glasačkih prava.”

Uprava koristi priliku, a MI ??

“Please, God, Just One More Bubble.”

mi smo u minusu, bez cash-a, i čekamo da se vrati u normalne vode[tongue][wink]

Moderatora treba zabranit!!!

“Društvo Končar – Elektroindustrija d.d. dostavilo je obavijest da je gđa. Marina Kralj Miliša, član Uprave, dana 15.02.2008.godine stekla 50 dionica Izdavatelja (KOEI-R-A) koje čine 0,0019 % temeljnog kapitala i daju 0,0019 % glasačkih prava.”

a kako nece kupovati kad sama zna kako je ovo jeftino, a i najbolje zna sto nas sve ceka u skoroj i daljoj buducnosti[wink]

Uf, što se je gospođa istrošila za tih 50 komada,i još članica uprave. Možda će još nadokupiti da joj se smanji prosjek ulaza. [lol] [lol]
A mi samo možemo gledati kada nema casha. [thumbsup]

Sjećaš li se sjaja u travi i mirisa u cvijeću,sve što je bilo,prošlo je,vratit se neću.

Triklop:

lovac:

ludlum:

3 % danas porasla,nije loše,ipak se kreće,polako i sigurno. [cool][cool]

Ja se nadam da će i nastaviti tim tempom no ne usudim se drukat nakon 1 dana [sealed]

4 reif -368
7 pbz ny +500

Heaven or Las Vegas

New Report

Close