Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
KOEI | 407,76 | 167.588 | 411 | 404,00 | 406,00 | -0,49% |
Kad vidim na kojoj cijeni je končar ,a nemam keša dođe mi da plačem od muke[cry][cry][cry]
Ako odvrtis par stranica unatrag iste postove mozes naci kad je bio na 950 kuna, a ako jos malo vratis.. tada ih ima i na cijeni od 1000 kuna.
Sve je to kolega jeftino , s obzirom da sam ga kupovao po 1200kn prije 7-8 mjeseci.A sad kad krene gdje mu je kraj , jer mislim da tko se mislio istresti da se istresao
Sve je to kolega jeftino , s obzirom da sam ga kupovao po 1200kn prije 7-8 mjeseci.A sad kad krene gdje mu je kraj , jer mislim da tko se mislio istresti da se istresao
Ma sve je to meni jasno.
Zato ti je i jeftino kad si tako kupovao.
Na danasnji dan prije godinu dana je kostao 780 kuna, dok je prije dvije godine kosta 341 kunu.
No, u svakom slucaju kazem i ja da je jeftino, ali dok god vidim nalog od 1000 kom na prodaji, tada ima jos municije za spustanje cijene.
ANRICOM:
”
”
Ma sve je to meni jasno.
Zato ti je i jeftino kad si tako kupovao.
Na danasnji dan prije godinu dana je kostao 780 kuna, dok je prije dvije godine kosta 341 kunu.
No, u svakom slucaju kazem i ja da je jeftino, ali dok god vidim nalog od 1000 kom na prodaji, tada ima jos municije za spustanje cijene.
Oko 1000 komada na 920 kn… hoće li se više ta prodaja smanjiti… [angry]
A sve će to kroz kratko vrijeme doći na svoje,nadam se.[cool]
Dokupil po 890… bumo vidli kak bu se dalje odvijala situacija [smiley].
Koja borba na cijenama od 900 kn. Jednostavno ne da se sa cijenom da se pređe ta granica.
Granicu od 900kn bit će malo teže probiti …. kako netko kupi tako netko stavi novih parsto komada i tako u nedogled….očito da netko još izlazi i to će potrajati….
E…najjači su mi ovi koji kupuju dvije dionice…
po cijeni od 893…s provizijom mu je cijena veća za minimalno 50 kn/2 = 25 kn
znači on ju je platio 918 kn, a s obzirom na proviziju pri prodaji, on mora čekati do 943 kn samo da bude na nuli…
nevjerojatno kakvih likova ima…