Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
KOEI | 408,93 | 51.934 | 127 | 408,00 | 410,00 | 0,00% |
…….što kaže moj prijatelj Zeko:”..još sam možda čak i u plusu…..”
07.02.2008 Darko Bičak
Končarevu institutu potvrda stručnosti
Laboratoriju za elektromagnetsku kompatibilnost (EMC) Zavoda za EMC, sigurnost i umjeravanje trvtke Končar – Instituta za elektrotehniku dodijeljena je akreditacija za obavljanje ispitivanja elektrotehničkih proizvoda iz područja elektromagnetske kompatibilnosti, izvijestili su u Končaru. Kako pojašnjavaju u najvećoj hrvatskoj elektroindustrijskoj tvrtki, akreditacija im je dodijeljena prema zahtjevima normi HRN EN ISO/IEC 17025:2007. Ova akreditacija znači potvrdu tehničke opremljenosti i stručne osposobljenosti za provođenje ispitivanja prema europskim zahtjevima i normama te prema Direktivi o elektromagnetskoj kompatibilnosti. Time je EMC laboratorij Instituta sada međunarodno prepoznatljiv i ravnopravan s drugim europskim laboratorijim.
[smiley][smiley][smiley]
1000 kom se redovito iz dana u dan spusta na nize. Nek se stavi odmah na 950 kuna pa da zavrsimo s tom agonijom.
Pa kaj vam nije jasno, onaj s iskustvom je otišo s lovom, a onaj koji je imao lovu s iskustvom [thumbsup]
Moj potpis je počeo dopirati…[wink]
Moze netko 10 k i 10p? tenks
Top bid CIJENA KOLIČINA
935,00 5
934,33 6
934,00 1
931,05 8
930,03 11
930,01 34
930,00 22
926,00 8
925,01 63
925,00 2,000
Top ask CIJENA KOLIČINA
947,99 8
948,00 646
949,00 6
950,00 25
954,99 20
956,00 167
956,90 46
957,00 85
957,57 20
960,00 1,000
Kako vise nemam ni love ni iskustva povukla sam se sa burze. Ali vec par dana kopka me neka stvar. Taj , koji se spusta svakim danom sve nize, mislite li zaista da zeli prodati?[huh]Ja da imam tu hiljadarku i zelim nju prodati, stavila bi po 100 povremeno i vec bi je davno rijesila. Ovaj vuce to cijeli tjedan, spusta sve nize svakim danom i nije prodao nista. Nemoguce da je toliko nesposoban ili glup, znaci, ociglednija je ipak neka treca vjerojatnost, a to je….[undecid] I onih 2k na 925 tamo stoji vec danima za prave panicare? Ne prodajem nikako, cekam lovu i dalje u napad![lol]
Kako vise nemam ni love ni iskustva povukla sam se sa burze. Ali vec par dana kopka me neka stvar. Taj , koji se spusta svakim danom sve nize, mislite li zaista da zeli prodati?[huh]Ja da imam tu hiljadarku i zelim nju prodati, stavila bi po 100 povremeno i vec bi je davno rijesila. Ovaj vuce to cijeli tjedan, spusta sve nize svakim danom i nije prodao nista. Nemoguce da je toliko nesposoban ili glup, znaci, ociglednija je ipak neka treca vjerojatnost, a to je….[undecid] I onih 2k na 925 tamo stoji vec danima za prave panicare? Ne prodajem nikako, cekam lovu i dalje u napad![lol]
[thumbsup][thumbsup][thumbsup]
zbiro:
”
[thumbsup][thumbsup][thumbsup]
Samo strpljivo doći će to na odgovarajuće razine…….[pray]
Ovo je ludilo stvarno,ali ne znam da ovo mali igrači ruše cijenu,oni bi se već riješili. Nekom je u cilju srušiti cijene,ali ne samo ove,nego i na ostalim dionicama je ista stvar.
Ali možemo se opet jeftino pogostiti,ako ništa drugo. [thumbsup]