KOEI (Končar-Elektroindustrija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KOEI (Končar-Elektroindustrija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 17:04
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
KOEI
408,93
51.934
127
408,00
410,00
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

E, dok ja dočekam moderatora – prođe fora [rolleyes]
Ništa – idemo dalje [lol]

…….što kaže moj prijatelj Zeko:”..još sam možda čak i u plusu…..”

......BESPLATNI SAVJET,NAJSKUPLJI SAVJET...

07.02.2008 Darko Bičak

Končarevu institutu potvrda stručnosti
Laboratoriju za elektromagnetsku kompatibilnost (EMC) Zavoda za EMC, sigurnost i umjeravanje trvtke Končar – Instituta za elektrotehniku dodijeljena je akreditacija za obavljanje ispitivanja elektrotehničkih proizvoda iz područja elektromagnetske kompatibilnosti, izvijestili su u Končaru. Kako pojašnjavaju u najvećoj hrvatskoj elektroindustrijskoj tvrtki, akreditacija im je dodijeljena prema zahtjevima normi HRN EN ISO/IEC 17025:2007. Ova akreditacija znači potvrdu tehničke opremljenosti i stručne osposobljenosti za provođenje ispitivanja prema europskim zahtjevima i normama te prema Direktivi o elektromagnetskoj kompatibilnosti. Time je EMC laboratorij Instituta sada međunarodno prepoznatljiv i ravnopravan s drugim europskim laboratorijim.

[smiley][smiley][smiley]

POKRET OTPORA

1000 kom se redovito iz dana u dan spusta na nize. Nek se stavi odmah na 950 kuna pa da zavrsimo s tom agonijom.

Mea parvitas.

Pa kaj vam nije jasno, onaj s iskustvom je otišo s lovom, a onaj koji je imao lovu s iskustvom [thumbsup]

Moj potpis je počeo dopirati…[wink]

Kad se sretnu osoba s novcem i osoba s iskustvom: Osoba s iskustvom ode sa novcem, a osoba s novcem ode sa ...

Moze netko 10 k i 10p?
tenks

Mea parvitas.

Moze netko 10 k i 10p? tenks

Top bid CIJENA KOLIČINA
935,00 5
934,33 6
934,00 1
931,05 8
930,03 11
930,01 34
930,00 22
926,00 8
925,01 63
925,00 2,000
Top ask CIJENA KOLIČINA
947,99 8
948,00 646
949,00 6
950,00 25
954,99 20
956,00 167
956,90 46
957,00 85
957,57 20
960,00 1,000

“Please, God, Just One More Bubble.”

Kako vise nemam ni love ni iskustva povukla sam se sa burze. Ali vec par dana kopka me neka stvar. Taj , koji se spusta svakim danom sve nize, mislite li zaista da zeli prodati?[huh]Ja da imam tu hiljadarku i zelim nju prodati, stavila bi po 100 povremeno i vec bi je davno rijesila. Ovaj vuce to cijeli tjedan, spusta sve nize svakim danom i nije prodao nista. Nemoguce da je toliko nesposoban ili glup, znaci, ociglednija je ipak neka treca vjerojatnost, a to je….[undecid] I onih 2k na 925 tamo stoji vec danima za prave panicare? Ne prodajem nikako, cekam lovu i dalje u napad![lol]

Neuspjeh je prilika da ponovo pokusate mudrije. H.Ford

Kako vise nemam ni love ni iskustva povukla sam se sa burze. Ali vec par dana kopka me neka stvar. Taj , koji se spusta svakim danom sve nize, mislite li zaista da zeli prodati?[huh]Ja da imam tu hiljadarku i zelim nju prodati, stavila bi po 100 povremeno i vec bi je davno rijesila. Ovaj vuce to cijeli tjedan, spusta sve nize svakim danom i nije prodao nista. Nemoguce da je toliko nesposoban ili glup, znaci, ociglednija je ipak neka treca vjerojatnost, a to je….[undecid] I onih 2k na 925 tamo stoji vec danima za prave panicare? Ne prodajem nikako, cekam lovu i dalje u napad![lol]

[thumbsup][thumbsup][thumbsup]

VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA

zbiro:

[thumbsup][thumbsup][thumbsup]

Samo strpljivo doći će to na odgovarajuće razine…….[pray]

......BESPLATNI SAVJET,NAJSKUPLJI SAVJET...

Ovo je ludilo stvarno,ali ne znam da ovo mali igrači ruše cijenu,oni bi se već riješili. Nekom je u cilju srušiti cijene,ali ne samo ove,nego i na ostalim dionicama je ista stvar.
Ali možemo se opet jeftino pogostiti,ako ništa drugo. [thumbsup]

Sjećaš li se sjaja u travi i mirisa u cvijeću,sve što je bilo,prošlo je,vratit se neću.

da li netko moze 10 ponuda za kupnju,ne radi mi kopi’paste,deseti nalog 100kom po 400kn

New Report

Close