KOEI (Končar-Elektroindustrija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KOEI (Končar-Elektroindustrija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 25.11.2024. u 17:06
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
KOEI
408,97
30.264
74
408,00
410,00
-0,49%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

prosjek 1060kn al male količine, pa ga još stignem popravit [thumbsup]

O ljudi pa nije smak svijeta ako nismo svi kupovali po 950,to ne može nitko niti znati da bi moglo toliko pasti,ali sve će to doći na svoje mjesto i svi ćemo biti na dobitku. [thumbsup]

Sjećaš li se sjaja u travi i mirisa u cvijeću,sve što je bilo,prošlo je,vratit se neću.

O ljudi pa nije smak svijeta ako nismo svi kupovali po 950,to ne može nitko niti znati da bi moglo toliko pasti,ali sve će to doći na svoje mjesto i svi ćemo biti na dobitku. [thumbsup]

Da, samo s tom razlikom što će netko bit u + za mjesec, dva a netko za godinu, dvije… [sad]

lovac: ” O ljudi pa nije smak svijeta ako nismo svi kupovali po 950,to ne može nitko niti znati da bi moglo toliko pasti,ali sve će to doći na svoje mjesto i svi ćemo biti na dobitku. [thumbsup] ” Da, samo s tom razlikom što će netko bit u + za mjesec, dva a netko za godinu, dvije… [sad]

ja ipak mislim da će svi doć na svoje. Samo strpljivo do GFI-a. Onda ćemo biti pametniji.[cool]

KONČAR - tradicija, znanje, odgovornost

06.02.2008.
KONČAR D.D./REDOVNA DIONICA KOEI-R-A

Vlasnik računa Stanje [%] Vrsta računa
1. HPB D.D./KAPITALNI FOND D.D. 724.515 28,17 Skrb. račun
2. HZMO 384.628 14,95 Zast. račun
3. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 278.928 10,84 Osnovni račun
4. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. ZAGREB 210.869 8,20 Skrb. račun
5. FLORIČIĆ KRISTIJAN 135.714 5,28 Osnovni račun
6. PBZ D.D. 132.184 5,14 Skrb. račun
7. PBZ D.D./THE BANK OF NEW YORK AS CUSTODIAN 103.539 4,03 Skrb. račun
8. KONČAR D.D. 35.511 1,38 Osnovni račun
9. HPB D.D./KD INVESTMENTS – VICTORIA FOND 30.122 1,17 Skrb. račun
10. ZEC BRANISLAV 22.267 0,87 Osnovni račun
Ukupno: 80,02

[thumbsup]

POKRET OTPORA

krejzihors:

lovac: ” O ljudi pa nije smak svijeta ako nismo svi kupovali po 950,to ne može nitko niti znati da bi moglo toliko pasti,ali sve će to doći na svoje mjesto i svi ćemo biti na dobitku. [thumbsup] ” Da, samo s tom razlikom što će netko bit u + za mjesec, dva a netko za godinu, dvije… [sad]

ja ipak mislim da će svi doć na svoje. Samo strpljivo do GFI-a. Onda ćemo biti pametniji.[cool]

Netko će morati čekati mjesec,netko dva ili tri,prođe i to,ali ne opet godinu,to bi i meni bilo predugo. [tongue][rolleyes]
Znamo da će izvješće biti dobro,a znamo i kako firma posluje,ali ipak financijsko izvješće ne igra glavnu ulogu. Kada nastupi neka kriza ili u svijetu ili kod nas ili nečija loša riječ,sve se počne rušiti bez obzira na izvješće. Samo proći će i to,a treba biti strpljiv i očuvati živce,a svi bi htjeli da smo stalno u debelom plusu.[lol] a i sam bi tako,ali mi sitni ne možemo tu puno,osim posijediti i biti na apaurinima dok ne prođe kriza. Čak i oni najhrabriji su sada psihički u bedu,iako znaju da će sve to proći,i doći svjetlo na kraju tunela.[lol]

Sjećaš li se sjaja u travi i mirisa u cvijeću,sve što je bilo,prošlo je,vratit se neću.

Hehe, sad si me podsjetio na onu priču kad se sretnu tip sa iskustvom i tip sa lovom. Znaš šta se desilo? [wink]

@lovac

Slažem se kolega. Samo, nije lako. Da je lako biob’ bećar svako, jel? [lol]

fisherman:

Hehe, sad si me podsjetio na onu priču kad se sretnu tip sa iskustvom i tip sa lovom. Znaš šta se desilo? [wink]

Ne. Kaj?

You either do it right or you get eliminated!

krejzihors:

fisherman:

Ne. Kaj?

Ukratko – onaj što je došao s iskustvom otišao s lovom, a onaj sa lovom je bio bogatiji za iskustvo. I obojica na dobitku. [bye]

I mene zanima kaj je bilo?

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Pa kaj vam nije jasno, onaj s iskustvom je otišo s lovom, a onaj koji je imao lovu s iskustvom [thumbsup]

New Report

Close