KOEI (Končar-Elektroindustrija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KOEI (Končar-Elektroindustrija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 10.11.2024. u 17:48
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
KOEI
400,87
62.936
157
402,00
408,00
2,51%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

A poslije FI če se svi uvjeriti u podcijenjenost

Špekulativan pokušaj blokade rasta….[undecid]..mislim da im danas ipak neće uspijet …[cool][cool][cool]

Europski indexi cijelo vrijeme u zelenom,rastu u prosijeku cca 4%,kod nas se namijerno još drži ručna…he,he možda dok ne pokupe HYPU ostatak…[thumbsup]

POKRET OTPORA

Bilo je vrijeme da se Hypo istrese ,već godinu dana izlaze i štopaju rast

Vjerojatno se oko tisučice postavlja dio ekipe koja je jučer kupovala na 950 i koči. Do kad?

dok ne prodaju sve , ovi ,imju oni još toga za prodat

kupnja je malo posustala. Prodaje dosta jaka. Šta ćemo opet dolje?[lol] [undecid]

KONČAR - tradicija, znanje, odgovornost

Po sebi znam da dosta margina podignuto na koei ( meni nisu dali zato sto ih bilo vec pod kapu), banka sad zbog margin call-a prodaje bez sentimenta i obzira na cijenu, to je to plus trejderi, ali sve to ne dugog vijeka, kod koga cete kupiti kad ode hipo? I ne treba se zavaravati u vezi Floricica, da je on odluci prodati mi bismo saznali zadnji, samo hipo radi to na tako glup nacin….[kiss]

Neuspjeh je prilika da ponovo pokusate mudrije. H.Ford

ode 2500 komada na 950. Valjda im ponestaje municije[undecid]

KONČAR - tradicija, znanje, odgovornost

http://www.poslovni.hr/68169.aspx
Evo i dobrih vijesti mali, ipak nam toga manjka, da ne pričamo samo o tome koliko je tko prodao.
Čini mi se da ga se želi, prodavača, naravno dovesti opet na poziciju od 950 kuna pa neka tamo izloži sve što ima na rasprodaju.[thumbsup]

dobro što je po vama realna cjena koei-r-a , na polugodišnjoj razini 2008.

Tko ti to može odgovoriti,prosudi sam. Svako sam donosi odluke i prosudbe

kolko još tih komada ima?jel broji tko?
moglo bi bit da se još netko iskrcava osim Hypa…

New Report

Close