Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
KOEI | 408,24 | 246.578 | 604 | 410,00 | 414,00 | 1,97% |
…netko je lijepo navukao *drugove iz komiteta* na tanak led pa udri po jeftinom dokupu,hi,hi[thumbsup]
Danas i jučer sam kupovao i još bi dokupio da mi radi abacus . Šta mogu samo gledati i gledati….
Tak sam naje…. za vrijeme ht, a ni danas mi na hiti ne radi isto, zato imam i na pg.Da nije to i ja bi se nagledala……..
Al ovo je bila borba na život il smrt. Ja sam uspio mada ne toliko koliko sam planirao al dobro je!
nego jel ima netko izračunae fundament za ovu cijenu ?
neke procjene kažu da ide koei još dole , na razine od 800 kn ..
Pa ja se ne bi jako bunio da ga docekam na 800. Cash za jos je ready. Autor ima KOEI i nema ga namjeru prodavat na ovim razinama. Samo da se konacno rijesimo Hypa i ovih koji hoce jos van (a koliko sam top10 gledao KD i NY su poceli prodavat)
Moja procijena je u ovoj godini min. 1800,00kn…[cool][cool][cool], uvjeren sam da slično misle i ovi koji su danas upecali ovih cca 11000kom[tongue]
Fer vrijednost KOEI je oko 1500 kn.
Mislim da ga neću dočekati na toj vrijednsti ….
Argument u grubo:
-štancanje tramvaja i očekivane nove naruđbe….
-izrada prvog niskopodnog vlaka ,,,jedan od prvih kupaca HŽ…
-izrada i montaža vjetroelektrane …
[cool][cool][cool]
nego jel ima netko izračunae fundament za ovu cijenu ? neke procjene kažu da ide koei još dole , na razine od 800 kn ..
Čini mi se da moderator stvarno nema vrimena sve pratiti,zato i ima ovakvih postova.
Moguće da KOEI dođe i na 100kn,ali kad pišemo brojke onda bi bilo red potkrijepiti činjenicama,a ovo čula-rekla-kazala stvarno nema smisla