KOEI (Končar-Elektroindustrija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KOEI (Končar-Elektroindustrija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 15.11.2024. u 04:57
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
KOEI
408,24
246.578
604
410,00
414,00
1,97%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

dule5: ” Da Koončar proizvodi avione sigurnije bi letjeli.[smiley] ” Nekak mi nije do zafrkancije.

Pa danas sam ga dokupio, a još sam mogao uživati u CASHU. No novce trenutno nisam znao pametnije potrošit. Zapravo ulažem novac koji je zarađen (bez kredita) i ga trenutno ne trebam. Najrađe bi se ugrizao u ….,ali se bojim, da ni to ne bi pomoglo. Ipak ujutro bio sam zadovoljan jer sam smatrao da sam napravio dabar posao.

opa prošli 11000 komada[thumbsup]

POKRET OTPORA

Tko je jamio jamio … ili ?

na 4300 sve prodajem...

Ode ja nadokupio 23 komada po 950

nema vise [cry]

Pojeo netko u komadu ovog s aska sa 16xx komada [thumbsup]. Poceli su se veliki samarati

Nadam se da sutra hipo baci ostale 5k inace na ovom nivou vise se ne bumo vidli……..Ja nisam stigla po drugi put…………..[cry]

Neuspjeh je prilika da ponovo pokusate mudrije. H.Ford

šteta nema više prodaje ..inaće bi prošlo danas i 15 000 komada[thumbsup]

POKRET OTPORA

Da, da… Očišćeno…

Danas i jučer sam kupovao i još bi dokupio da mi radi abacus . Šta mogu samo gledati i gledati….

Ako broker ne radi kako treba,on se mijenja odmah,a ne čekati da se popravi. A hrpica na prodaji se smanjuje. [thumbsup]

Sjećaš li se sjaja u travi i mirisa u cvijeću,sve što je bilo,prošlo je,vratit se neću.

bas me zanima koliko je danas novih dionicara uslo u Koncar[rolleyes]

Cuore Sportivo

Imali ste vremena lupit, stajao je dugo na prodaji… Sad bi svi lupali.

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

New Report

Close