Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
KOEI | 408,70 | 78.880 | 193 | 408,00 | 412,00 | -1,45% |
dobro izgleda prebid. Izgleda da zelenilo u susjedstvu donosi i zelenilo kod nas.
ovo je top 10 na dan 22.01.08,nisam ja kriv sto nam SDA kasni 3 dana …bolje išta -nego ništa.Žao mi je jedino da današnji promet nije puno veći ,odnosno da se hypo konačno iskrca…[thumbsup]
Hypo izlazi skroz ili?
Ima netko taj podatak?
Neslužb.informacija iz HYPA….je NE,međutim dosadašnji tijek iskrcavanja otvara vrata raznim špekulacijama…pa kako ih više nema u top 10 brzo ćemoih zaboravit..[cool][cool][cool]
dobro izgleda prebid. Izgleda da zelenilo u susjedstvu donosi i zelenilo kod nas.
…Tako je [thumbsup],današnji dan nazvao bi dodjeljivanje diploma i poz.ocijena za sve dioničare koji su uspijeli sačuvat hladnokrvnost…[cool][cool][cool]
fisherman:
”
”
…Tako je [thumbsup],današnji dan nazvao bi dodjeljivanje diploma i poz.ocijena za sve dioničare koji su uspijeli sačuvat hladnokrvnost…[cool][cool][cool]
Sta su zasluzili oni koji su juce kupovali po 100 -komada ?
Imao je on i prije dionice, ali kako je Hypo ispao on je isplivao. Baš me zanima ko je danas poklopio. Bit će da je opet Hypo. Kolko još imaju da je znati [undecid]?
Alfon: ” fisherman: ” dobro izgleda prebid. Izgleda da zelenilo u susjedstvu donosi i zelenilo kod nas. ” …Tako je [thumbsup],današnji dan nazvao bi dodjeljivanje diploma i poz.ocijena za sve dioničare koji su uspijeli sačuvat hladnokrvnost…[cool][cool][cool] ” Sta su zasluzili oni koji su juce kupovali po 100 -komada ?
Kolega jel ovo vaših 100 komada na prodaji?[cool]