KOEI (Končar-Elektroindustrija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KOEI (Končar-Elektroindustrija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 15.11.2024. u 23:24
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
KOEI
408,70
78.880
193
408,00
412,00
-1,45%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

dobro izgleda prebid. Izgleda da zelenilo u susjedstvu donosi i zelenilo kod nas.

KONČAR - tradicija, znanje, odgovornost

ovo je top 10 na dan 22.01.08,nisam ja kriv sto nam SDA kasni 3 dana …bolje išta -nego ništa.Žao mi je jedino da današnji promet nije puno veći ,odnosno da se hypo konačno iskrca…[thumbsup]

Hypo izlazi skroz ili?
Ima netko taj podatak?

Strpljen, spasen, milijunas. [quote=tenkista] 20. 11. 2008. Tko sada prodaje , taj mora da je za psihijatriju. [/quote]

Neslužb.informacija iz HYPA….je NE,međutim dosadašnji tijek iskrcavanja otvara vrata raznim špekulacijama…pa kako ih više nema u top 10 brzo ćemoih zaboravit..[cool][cool][cool]

POKRET OTPORA

dobro izgleda prebid. Izgleda da zelenilo u susjedstvu donosi i zelenilo kod nas.

…Tako je [thumbsup],današnji dan nazvao bi dodjeljivanje diploma i poz.ocijena za sve dioničare koji su uspijeli sačuvat hladnokrvnost…[cool][cool][cool]

POKRET OTPORA

fisherman:

…Tako je [thumbsup],današnji dan nazvao bi dodjeljivanje diploma i poz.ocijena za sve dioničare koji su uspijeli sačuvat hladnokrvnost…[cool][cool][cool]

Sta su zasluzili oni koji su juce kupovali po 100 -komada ?

Ako me nema ,znaci da nisam tu.

he,he…oni ne spadaju u učenike…[thumbsup]

POKRET OTPORA

Ponovni pritisak na prodaji 559 komada na 1030 nadam se da Hypo napušta trajno Končar.

Opet iskrcavanje. Btw. da li je no_ 10 već dugo u igri?

Ne desetak dana.

Imao je on i prije dionice, ali kako je Hypo ispao on je isplivao. Baš me zanima ko je danas poklopio. Bit će da je opet Hypo. Kolko još imaju da je znati [undecid]?

KONČAR - tradicija, znanje, odgovornost

Morat čemo kupiti onaj cd iz sda da vidimo stanje dioničara u KOEI-u.Da vidimo u kojoj je fazi HYPO

Alfon: ” fisherman: ” dobro izgleda prebid. Izgleda da zelenilo u susjedstvu donosi i zelenilo kod nas. ” …Tako je [thumbsup],današnji dan nazvao bi dodjeljivanje diploma i poz.ocijena za sve dioničare koji su uspijeli sačuvat hladnokrvnost…[cool][cool][cool] ” Sta su zasluzili oni koji su juce kupovali po 100 -komada ?

Kolega jel ovo vaših 100 komada na prodaji?[cool]

New Report

Close