KOEI (Končar-Elektroindustrija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KOEI (Končar-Elektroindustrija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 25.11.2024. u 15:34
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
KOEI
408,97
30.264
74
408,00
410,00
-0,49%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Znači da ipak stanema na 807,33 kako sam i palnirao?
A što ću s ovim što sam kupio na 1200?[sad]

To daj u dobrotvorne svrhe,ajd ja sam popusio 7300 kn na KOEI[bye]Sad ulazim ,al na 950[lol]

Ako me nema ,znaci da nisam tu.

lako je tebi,ti si popušio i zaboravio,a ja tek sad ulazim u pušing…..[lol]
kažu da dok ne prodaš nisi priznao poraz,znači ja ču samo popravljati prosjek,neću popušiti….[wink]

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

mmstanic: ” Znači da ipak stanema na 807,33 kako sam i palnirao? A što ću s ovim što sam kupio na 1200?[sad] ” To daj u dobrotvorne svrhe,ajd ja sam popusio 7300 kn na KOEI[bye]Sad ulazim ,al na 950[lol]

I ja ga čekam na tim razinama [thumbsup]

14.04.2008.

Vi ćete stvoriti zakav suport ispod 1000 kuna da ćete se boriti tko će kupiti po 1200 kad krene malo gore…[lol]

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

Hahahaha ovakvo drukanje dugo nisam vidio.

Hahahaha ovakvo drukanje dugo nisam vidio.

I TA ide u prilog

dajte ljudi dosta ovakvih crnih prognoza. Pa neki su kupovali prošli tjedan i po 1245, kad će oni na zelenu granu.

KONČAR - tradicija, znanje, odgovornost

Bas da cete dozivjeti cijene ispod 1000 jako jako sumnjam

Sa targetom na 1050 bi bio zadovoljan do besvjesti.

......BESPLATNI SAVJET,NAJSKUPLJI SAVJET...

Bas da cete dozivjeti cijene ispod 1000 jako jako sumnjam

Dobro nemora baš ispod, zadovoljio bih se ja i sa 1000 kn/kom [wink]

14.04.2008.

Alien: ” Bas da cete dozivjeti cijene ispod 1000 jako jako sumnjam ” Dobro nemora baš ispod, zadovoljio bih se ja i sa 1000 kn/kom [wink]

Pa bilo je i to nedavno, nadam se da neće opet.[undecid]

KONČAR - tradicija, znanje, odgovornost

Pravila igre za danas na KOEI:

Nema preskakanja kad zadate nalog…[thumbsup]

New Report

Close