Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 25.11.2024. u 15:34
Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
KOEI | 408,97 | 30.264 | 74 | 408,00 | 410,00 | -0,49% |
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.
Znači da ipak stanema na 807,33 kako sam i palnirao?
A što ću s ovim što sam kupio na 1200?[sad]
To daj u dobrotvorne svrhe,ajd ja sam popusio 7300 kn na KOEI[bye]Sad ulazim ,al na 950[lol]
Ako me nema ,znaci da nisam tu.
lako je tebi,ti si popušio i zaboravio,a ja tek sad ulazim u pušing…..[lol]
kažu da dok ne prodaš nisi priznao poraz,znači ja ču samo popravljati prosjek,neću popušiti….[wink]
Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)
mmstanic: ” Znači da ipak stanema na 807,33 kako sam i palnirao? A što ću s ovim što sam kupio na 1200?[sad] ” To daj u dobrotvorne svrhe,ajd ja sam popusio 7300 kn na KOEI[bye]Sad ulazim ,al na 950[lol]
I ja ga čekam na tim razinama [thumbsup]
14.04.2008.
Vi ćete stvoriti zakav suport ispod 1000 kuna da ćete se boriti tko će kupiti po 1200 kad krene malo gore…[lol]
Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)
Hahahaha ovakvo drukanje dugo nisam vidio.
I TA ide u prilog
dajte ljudi dosta ovakvih crnih prognoza. Pa neki su kupovali prošli tjedan i po 1245, kad će oni na zelenu granu.
KONČAR - tradicija, znanje, odgovornost
Bas da cete dozivjeti cijene ispod 1000 jako jako sumnjam
Dobro nemora baš ispod, zadovoljio bih se ja i sa 1000 kn/kom [wink]
14.04.2008.
Alien: ” Bas da cete dozivjeti cijene ispod 1000 jako jako sumnjam ” Dobro nemora baš ispod, zadovoljio bih se ja i sa 1000 kn/kom [wink]
Pa bilo je i to nedavno, nadam se da neće opet.[undecid]
KONČAR - tradicija, znanje, odgovornost