Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
KOEI | 408,98 | 21.676 | 53 | 406,00 | 410,00 | 0,00% |
Vrlo slična stvar se dogodiolo i sa TISKOM.
Cijena dionice je i po tehničkoj analizi, fundamentima i perspektivi vrlo zanimljiva.
Kad se HP prestao iskrcavati kod TISK -a, dionica mu je u isti tren otišla u nebo.
Nadam se sličnom scenariju [thumbsup]
4 RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. ZAGREB 212.792 212.792 212.792 211.792 211.792 211.792 -1000 a oni
Najvjerojatnije su oni prebacili te dionice mirovinskom fondu, netko je i njima morao prodati jer da su skupljali bez dogovora na koliko bi cijenu naterali. Mislim da u vezi ovoga nema brige.[wink]
sa 400tinjak dionica srušili cijenu na 1150 Kn?
Ja još malo dokupio. Hoće li se i kad isplatiti?[undecid]
Pozdrav svima- moj prvi post.
Po svemu sudeći, cijena je namjerno oborena na željenu razinu radi jeftinog dokupa.
Tržište je palo i to je to, nema tu se šta za mudrovati previše
Pozdrav i tebi Dariuse. Dobrodošao na KOEI forum. Ovakva obaranja cijene od strane Hypo-a su uobičajena i više nas ne mogu iznenaditi. Do kad će oni tako ne znam, ali dok god ne prestanu teško ćemo gore..
Pozdrav i tebi Dariuse. Dobrodošao na KOEI forum. Ovakva obaranja cijene od strane Hypo-a su uobičajena i više nas ne mogu iznenaditi. Do kad će oni tako ne znam, ali dok god ne prestanu teško ćemo gore..
Meni pasalo da dokupim i popravim si ulaz.
@Alien: Još da si upao po 1121…bilo bi veselja. Anyway, i ja dokupio po 1151. Sad imama za moje mogućnosti dovoljno. Valjda ćemo uskoro up, a onda GFI i nadam se ATH. Valjda neće Hypo sve pokvarit
@Alien: Još da si upao po 1121…bilo bi veselja. Anyway, i ja dokupio po 1151. Sad imama za moje mogućnosti dovoljno. Valjda ćemo uskoro up, a onda GFI i nadam se ATH. Valjda neće Hypo sve pokvarit
Eh da sam. Nisam ocekivao da ce ju netko zabiti dolje do 1121. No casha imam jos pa ak jos netko zeli jos nize istresat nema frke kaj se mene tice [smiley]. I tak ova dionica nemre vjecno tu biti niti padati.
…
Eh da sam. Nisam ocekivao da ce ju netko zabiti dolje do 1121. No casha imam jos pa ak jos netko zeli jos nize istresat nema frke kaj se mene tice [smiley]. I tak ova dionica nemre vjecno tu biti niti padati.
Da netko, 2 iz top 10 [lol]
Anyway, ja cu cekat na 1070 ako se ameri nastave crvenit…
Bože, kolko drukate prema dolje [lol] Znaš da je i mene sram.
Ja ću čekat na 970 [lol]