Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
KOEI | 408,93 | 51.934 | 127 | 408,00 | 410,00 | 0,00% |
daj zamislite info koji sam čuo i umro od smijeha!
da su srbi bili bojkotirali končarev tramvaj ko ideju na svojim ulicama zbog šoferšajbe U oblika! [smiley][smiley][smiley]
[rolleyes]
http://www.raitio.org/news/uutiset.htm
evo tramvaja i na finskim stranicama, svaki dan se skoro updejta. Dobro izgleda[thumbsup]
Ajde insideri, recite vi meni kolko ce trajat certifikacija tog tramvaja za Finsku?
ANRICOMe to sam j ia primjetio..
Ima nektko neku ideju o cemu se zapravo radi? I koji je razlog? [undecid]
daj zamislite info koji sam čuo i umro od smijeha! da su srbi bili bojkotirali končarev tramvaj ko ideju na svojim ulicama zbog šoferšajbe U oblika! [smiley][smiley][smiley] [rolleyes]
Ma to je izmišljotina jednog čelnika TŽV Gredelja. Istina je da je čelo tramvaja promjenjivo i prilagođava se želji kupca. Također rado bi Srbi TMK u Beogradu ali im je preskup, a infrastruktura nikakva!
je li netko od Vas kolega vidio tracnice u Beogradu? Dragi moji pa tamo ni zaprezna kola ne bi mogla ici, a kamoli niskopodni tramvajn [cool]
Daleko su oni jos od modernizacije [thumbsup]
je li netko od Vas kolega vidio tracnice u Beogradu? Dragi moji pa tamo ni zaprezna kola ne bi mogla ici, a kamoli niskopodni tramvajn [cool] Daleko su oni jos od modernizacije [thumbsup]
Tako je. Nove tračnice su samo na Knez Mihajlovoj ostalo koma.
BTW danas hlađenje?[undecid]
Nestali veliki nalozi na kupnji, možda čekaju sa de spusti prodaja pa da ju onda poklope. Dan je još dugačak pa tko zna šta nosi sa sobom.
http://www.raitio.org/news/uutiset.htm evo tramvaja i na finskim stranicama, svaki dan se skoro updejta. Dobro izgleda[thumbsup]
fakat dobro izgleda[proud][wink][smiley][cool]
Sutra KOEI.D.D saziva konferenciju za novinare u 9 30. Konferencija će se održati u prostorijama poslovnog nebodera soba 407/408.Znate onu “tko je jamio ,jamio je”[thumbsup]