Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
KOEI | 408,93 | 51.934 | 127 | 408,00 | 410,00 | 0,00% |
probna vožnja po ulicama Helsinkija ce traja šest mjeseci [undecid] tako da cemo morat malo pricekat da bi se cijela ova ekspedicija isplatila[huh] (naravno, pod pretpostavkom da sve bude uredu)
Znate li koliko je ta proba od 6 mjeseci važna kao reklama? Svakodnevno dobijamo upite o tramvaju i pitanja je li moguće da takvo što proizvodi HR poduzeće?
Uprava neće žaliti novca da bi u Finskoj sve bilo OK. Pa tamo je 30tak Končarevaca i par Gredeljevaca!
Jeste vidjeli oglas za radna mjesta u Večernjaku u subotu? Trebamo elektro i strojarske inženjere ko kruh, a ima nas već toliko. Samo KEV razvija paralelno EMV i širokokolosječni[rolleyes] tramvaj. Više manje se svi usput i dodatno obrazujemo na FERu, FSBu. Trebamo mlado mesu. Plaće su iznad ZG prosjeka – javite se.[cool]
netreba mi nikakav Helsinki da bih bio optimista, vozio sam se u tom tramvaju po Zagrebu i proizvod je bez greške, siguran sam da će pedantni Finci sa takvim nećim biti oduševljeni i skoro da nema šanse da odbiju ovaj naš proizvod, a kad ga kupe idem u Helsinki da se provozam tamo u našem tramvaju i da se osječam ponosno. O referencama za taj proizvod kod drugih zemalja kad ga kupi netko kao Finci ne treba ni govoriti.
[thumbsup]
pravnik sam po struci, tako da bi teško prosao kod vas[shocked]
al se zato mogu nakrcat vašim dionicama, i čekat dobre vijesti (u koje ne sumnjam)[thumbsup]
pozd,[proud][cool]
pravnik sam po struci, tako da bi teško prosao kod vas[shocked] al se zato mogu nakrcat vašim dionicama, i čekat dobre vijesti (u koje ne sumnjam)[thumbsup] pozd,[proud][cool]
oooo trebamo mi i pravnike da pametnije pišu ugovore, a ne da nas poslije kupci j..u[undecid]
Pardon kolega mark1 maloprije sam saznao da su zaustavni putevi ispitani i večeras tram ide u grad na probu. Moraju se uvjeriti da uspješno savladava sve zavoje i sl. Lijepi pozdrav!
Ovo su sve super vijesti kolega,pa to će vrijednost dionice otići do neba kada se sve riješi.[thumbsup]
Da ali nam je nebo na visini ( momentalno ) od 1110 m !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nažalost imamo debeli oblak iznad od Hypa i ništa nam se ugodno ne dešava od svih silnih dobrih informacija.Koliko još dugo,nadam se ne previše?
Pa na toj visini su samo oblaci,a nebo još nekoliko puta toliko,jer je hladno vrijeme,ali kada sunce izađe i visina će biti veća.[thumbsup] Nadam se da će se i Hypo više maknuti iz tih oblaka,jer mi više ide na živce.[bye]
Pardon kolega mark1 maloprije sam saznao da su zaustavni putevi ispitani i večeras tram ide u grad na probu. Moraju se uvjeriti da uspješno savladava sve zavoje i sl. Lijepi pozdrav!
Evo koliko sam svatija sa drugih foruma test vožnja počinje u 24,oo h.
Sa jednog od foruma:
“We had to add those extensions to pantograph.
Today (17.12.2007 @ ~24.00) we are going for first testdrive to lines 6 and 8. We leave at midnight, because then there are no trams in service on those lines.”