KOEI (Končar-Elektroindustrija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KOEI (Končar-Elektroindustrija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 23.12.2024. u 17:47
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
KOEI
450,46
333.338
740
452,00
456,00
1,80%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

wunderkind:
” a tek kad skuže da imamo i vrhunske transformatore… wink

To su vec skuzili. Odi si na web od KODT-a pa vidi koliko je posla od 2000 na ovamo napravljeno sa skandinavcima

E, nemojte mi samo drukat po kodeteju, činite svetogrđe time, to je dionica za znalce !

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

Pa i radi se o znalcima…[smiley][wink][smiley]

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

1. HPB D.D./KAPITALNI FOND D.D. 724.515 28,17 Skrb. račun
2. HZMO 384.628 14,95 Zast. račun
3. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 278.928 10,84 Osnovni račun
4. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. ZAGREB 213.084 8,28 Skrb. račun
5. FLORIČIĆ KRISTIJAN 135.714 5,28 Osnovni račun
6. PBZ D.D. 132.291 5,14 Skrb. račun
7. PBZ D.D./THE BANK OF NEW YORK AS CUSTODIAN 109.403 4,25 Skrb. račun
8. HPB D.D./KD INVESTMENTS – VICTORIA FOND 39.902 1,55 Skrb. račun
9. KONČAR D.D. 35.511 1,38 Osnovni račun
10. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./HYPO ALPE-ADRIA-BANK AG 24.832 0,97 Skrb. račun
Ukupno: 80,82

Hypo -129

Hypo -129

Polako ali sigurno.
Pitanje je samo vremena kad ce prestat.

Strpljen, spasen, milijunas. [quote=tenkista] 20. 11. 2008. Tko sada prodaje , taj mora da je za psihijatriju. [/quote]

ANRICOM: ” Hypo -129 ” Polako ali sigurno. Pitanje je samo vremena kad ce prestat.

Ovim tempom neće skoro…[undecid]

KONČAR - tradicija, znanje, odgovornost

…maa, HYPO nam ustavari cijelo ljeto pravi društvo ,da nije njega, bilo bi nam dosadno he,he,,a kad već koristim fraze reći ću još jednu:- bolje da mora prodavat HYPO nego ja…[thumbsup]

POKRET OTPORA

Brže pruge u Srbiji od 2015. godine
Generalni direktor Željeznica Srbije Milanko Šarančić rekao je da bi Srbija mogla do 2015. godine raspolagati bržim prugama na kojima bi maksimalna brzina bila oko 160 kilometara na sat. “Još uvijek ne možemo govoriti o brzim prugama kakvih ima u Europi, ali radimo na bržim prugama u Srbiji u odnosu na sadašnje stanje”, kazao je Šarančić.
(Tanjug
……..naoko nebitna viijest međutim prisijetimo se Končarov niskopodni vlak slučajno ,ili ne ,također razvija brzinu do 160 km/h..Tržišta oko nas preplavljena su voznim parkom koji spada u kategoriju -starudije,a Končarov filing za prepoznavanje biznisa već iduće godine trebao bi donjet konkretne financijske rezultate….[smiley][smiley][smiley]

POKRET OTPORA

160 km/h je standard na magistralnim prugama u putničkom prijevozu. Končarev EMV bit će moderan i poželjan, ali za njih preskup…. Čini mi se da je BiH puno izgledniji kupac…[sealed]

Netko prodaje pakete po 100 komada ( već treći nalog). Tko bi to mogao biti? Hypo? Ovaj put nastoje malo podići cijenu….

Nije mi jasno kako netko od večih ne dogovori kupnju dionica od Hypo-a

Zadnje tri transakcije , kao i prvu na prodaji znam slučajno tko je napravio , odnosno tko prodaje .

New Report

Close