KOEI (Končar-Elektroindustrija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KOEI (Končar-Elektroindustrija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 20.11.2024. u 14:24
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
KOEI
411,88
116.974
284
412,00
414,00
0,98%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Končarovim izvještajima teško je vjerovati….Mislim da je firma puna love i da je dobit puno veća, samo se sve to drugačije prikazuje….Ono u čemu ja vidim napredak je prestajanje muljanja oko famoznih rezervacija i napokon ne izdvajanje ogromnih milijuna u iste….Ako će nastaviti tom politikom, a ne vratiti se na staro, i dobiti će biti znatno veće….

Nema trgovine?[undecid]
BTW onaj Bombardier ima 12 motora TMK ima 6 (svaki 60kW) duži je cca. 8 metara i predviđen za 48 + 150 putnika. Bombardier ima 4 vrata, TMK ima 6. I jedan i drugi su niskopodni.
TMK je ljepši[proud]!

KONČAR - tradicija, znanje, odgovornost

Hm , da su motori jači bilo bi puno bolje…………

Hm , da su motori jači bilo bi puno bolje…………

Za Zagreb je 6×60 i previše. Za druge gradove, ovisno o potrebi naprave se jači/slabiji motori.

KONČAR - tradicija, znanje, odgovornost

OK je ako se mogu ugradit jači , jer ZG je ravnica , a Helsinki kako sam čuo i ne baš……

OK je ako se mogu ugradit jači , jer ZG je ravnica , a Helsinki kako sam čuo i ne baš……

Helsinki je ravan tu gdje se tramvaji voze. Bio ljetos pa vidio. A i tamo gdje ima malo brdasaca bitno su blaza nego zagrebacki Gornji grad

mark1:

Helsinki je ravan tu gdje se tramvaji voze. Bio ljetos pa vidio. A i tamo gdje ima malo brdasaca bitno su blaza nego zagrebacki Gornji grad

Bravo Alien ovo je iz prve ruke , reka sam da nisam bija več samo načuo…..

Koje zatišje na KOEI samo 45 komada trgovano, šta se čeka.[embarass]

Koje zatišje na KOEI samo 45 komada trgovano, šta se čeka.[embarass]

Ceka se da padne na soma kuna pa da uletim muski [smiley]

mark1:

Evo ja mogu potvrditi…ravan ko palaćinka…najveći uspon kao na Zvijezdu…[smiley]

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

HYPO -100
Da se žele iskrcati stavili bi sve naloge na prodaju ,zbog nekog njihovog razloga štopaju rast dionice.

1. HPB D.D./KAPITALNI FOND D.D. 724.515 28,17 Skrb. račun
2. HZMO 384.628 14,95 Zast. račun
3. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 278.928 10,84 Osnovni račun
4. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. ZAGREB 213.084 8,28 Skrb. račun
5. FLORIČIĆ KRISTIJAN 135.714 5,28 Osnovni račun
6. PBZ D.D. 132.291 5,14 Skrb. račun
7. PBZ D.D./THE BANK OF NEW YORK AS CUSTODIAN 109.403 4,25 Skrb. račun
8. HPB D.D./KD INVESTMENTS – VICTORIA FOND 39.902 1,55 Skrb. račun
9. KONČAR D.D. 35.511 1,38 Osnovni račun
10. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./HYPO ALPE-ADRIA-BANK AG 24.961 0,97 Skrb. račun
Ukupno: 80,83

New Report