Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
KOEI | 411,26 | 57.576 | 140 | 410,00 | 412,00 | 0,49% |
hehe
http://www.zagreb.x-build.net/shownews.php/151/fotoreporta-a-parada-niskopodnih-tramvaja.html
[cool]
Idu brzo ti tramvaji, kaj je je. Ja se ganjam s njima na Horvacanskoj. Bogme do cca 70 znaju potegnut….
Idu brzo ti tramvaji, kaj je je. Ja se ganjam s njima na Horvacanskoj. Bogme do cca 70 znaju potegnut….
Ma lako za brzinu, neka Finci vide i neka se uvjere sta je Hrvatska kvaliteta, ako oni uzmu,
hmm…gdje li ce biti kraj, vjerujem samo da ce im dah zastati cim ga vide, jer svaki pu kada
prodje u zg-u, i meni zastade i govorim sam sebi, ovo ima budicnost i vjerujem cvrsto u nju.
Saludos!
deimos: ” Idu brzo ti tramvaji, kaj je je. Ja se ganjam s njima na Horvacanskoj. Bogme do cca 70 znaju potegnut…. ” Ma lako za brzinu, neka Finci vide i neka se uvjere sta je Hrvatska kvaliteta, ako oni uzmu, hmm…gdje li ce biti kraj, vjerujem samo da ce im dah zastati cim ga vide, jer svaki pu kada prodje u zg-u, i meni zastade i govorim sam sebi, ovo ima budicnost i vjerujem cvrsto u nju. Saludos!
moraju uzet – to je zamijena za patrije, [smiley]
Gdje bi mogli vidjeti slike tramvaja koji trenutno voze po Helsinkiju da makar vizualno možemo usporediti vanjski izgled. (možda i neki tehnički podatak) Ako netko ima neku sliku ili link neka ga stavi.
Evo još jedna ovo je izgleda prije nekakav starinski primjerak koji je tu radi podsjećanja na neka starija vremena.
Od ovih njihovih tramvaja, sta je je, ne da su ruzni, nasprem nasih, jeza me me hvata,
a tako razvijena i bogata zemlja, izgleda da ce nasih tramvaja biti po svuda.[cool]
Stigao u Helsinki, sretno mu bilo
Vaš link
Gdje bi mogli vidjeti slike tramvaja koji trenutno voze po Helsinkiju da makar vizualno možemo usporediti vanjski izgled. (možda i neki tehnički podatak) Ako netko ima neku sliku ili link neka ga stavi.
Najnoviji koji voze u Helsinkiju “Bombardier”-
Evo i link sa nekim tehn. podacima pa bi Fisherman možda moga usporedit ….
http://www.saunalahti.fi/~ahellm1/ratikat/helsinki/hkl/hklvario/vario.htm