KOEI (Končar-Elektroindustrija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KOEI (Končar-Elektroindustrija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 20.11.2024. u 14:36
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
KOEI
411,88
116.974
284
412,00
414,00
0,98%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

drugar pa s obzirom na napisano trebao bi postat vlasnik kodt! [thumbsup]

drugar pa s obzirom na napisano trebao bi postat vlasnik kodt! [thumbsup]

možeš pogledat 3 i 4 stranicu topica KODT-a
Vaš link
vlasnik sam još odavno prije toga.
btw, energetski transformatori su zatrpani poslom i moraju odbijat neke narudžbe, dio toga ide u KODT. (manji trafoi)
upravo se radi na projektu najvećeg transformatora u povijesti Končara od 800 MVA i to nekoliko komada, treba ić za Qatar. nemojte to nikom reć.[cool]

Nije mi ovdje jedino jasan transport, labudice, s rotirkama krecu u Finsku, to ne
kuzim niti mogu shvatiti, a vlak, sta je s njim, mislim jeftinije, lakse, pouzdanije.
Valjda uprava zna sta radi, ali mi se svidja ova tajnovitost pod okriljem noci,
i to je ok, bice bijelog i suncanog dana ako Finci pristanu na kupnju, onda ce se
moci Bago pokazati i reci, pa to smo i ocekivali, ipak smo mi strucnjaci u poslu koji
radimo, te mozemo ravnopravno konkururati u Europi, a i u svijetu, mislim da
ce toga biti s mjesecima i godinama, sve vise i vise, daleki putevi.[wink]

And God says let there be light and be light, and it was good...

Nije mi ovdje jedino jasan transport, labudice, s rotirkama krecu u Finsku, to ne
kuzim niti mogu shvatiti, a vlak, sta je s njim, mislim jeftinije, lakse, pouzdanije.
Valjda uprava zna sta radi, ali mi se svidja ova tajnovitost pod okriljem noci,
i to je ok, bice bijelog i suncanog dana ako Finci pristanu na kupnju, onda ce se
moci Bago pokazati i reci, pa to smo i ocekivali, ipak smo mi strucnjaci u poslu koji
radimo, te mozemo ravnopravno konkururati u Europi, a i u svijetu, mislim da
ce toga biti s mjesecima i godinama, sve vise i vise, daleki putevi.[wink]

Navodno bi se prijevoz vlakom triba odvijat na RoLa vagonima koji u takvom transportu mogu max .brzinom od 40 km/h , a drugi problem je što Finska ima rusku širinu željezničkih kolosjeka pa bi tribalo opet prikrcavat. To sam pronaša , ali bitno da stignu..

Moja je predpostavka da se čeka s vijestima,odnosno da se prvo stabilizira politička situacija vezana za izbore i vrijednosti dionica vrate na prijašnje razine.Potom Bago u intervjuu iznese info. za dobre godišnje rezultate i naravno najave novih poslova,mislim da je Bagi itekako stalo da ima stabilnu dionicu s tendencijom rasta…[smiley][smiley][smiley]

POKRET OTPORA

Sutra u KEV iz TZV Gredelja stizu 2271 i 2272, prva dva tram iz nastavka serije. Do kraja godine stizu i drugi, a ova dva izlaze na tračnice u grad.
Konvoj za Helsinki čeka ukrcaj večeras na trajekt u Njemačkoj. Do Helsinkija još 36 sati plovidbe. Koje ludo putovanje[tongue] ko one wacky races! Sutra ekipa iz Zg ide avionom u Helsinki i operacija sastavljanje će početi. Drugi tjedan očekujte slike sa ulica Helsinkija.
Hyvää yötä – laku noć na finskom!
[proud]

KONČAR - tradicija, znanje, odgovornost

Za tram [pray]

Samo da se monteri na nacugaju finske vodke noc prije… [pray]

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

06.12.2007
Vlasnik računa Stanje [%] Vrsta računa
1. HPB D.D./KAPITALNI FOND D.D. 724.515 28,17 Skrb. račun
2. HZMO 384.628 14,95 Zast. račun
3. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 278.928 10,84 Osnovni račun
4. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. ZAGREB 213.084 8,28 Skrb. račun
5. FLORIČIĆ KRISTIJAN 135.714 5,28 Osnovni račun
6. PBZ D.D. 132.291 5,14 Skrb. račun
7. PBZ D.D./THE BANK OF NEW YORK AS CUSTODIAN 109.403 4,25 Skrb. račun
8. HPB D.D./KD INVESTMENTS – VICTORIA FOND 39.902 1,55 Skrb. račun
9. KONČAR D.D. 35.511 1,38 Osnovni račun
10. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./HYPO ALPE-ADRIA-BANK AG 25.161 0,98 Skrb. račun
Ukupno: 80,83

07.12.2007.
1. HPB D.D./KAPITALNI FOND D.D. 724.515 28,17 Skrb. račun
2. HZMO 384.628 14,95 Zast. račun
3. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 278.928 10,84 Osnovni račun
4. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. ZAGREB 213.084 8,28 Skrb. račun
5. FLORIČIĆ KRISTIJAN 135.714 5,28 Osnovni račun
6. PBZ D.D. 132.291 5,14 Skrb. račun
7. PBZ D.D./THE BANK OF NEW YORK AS CUSTODIAN 109.403 4,25 Skrb. račun
8. HPB D.D./KD INVESTMENTS – VICTORIA FOND 39.902 1,55 Skrb. račun
9. KONČAR D.D. 35.511 1,38 Osnovni račun
10. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./HYPO ALPE-ADRIA-BANK AG 25.061 0,97 Skrb. račun -100
Ukupno: 80,83

Hypo nešto sitno prodao…

Najnepoštenija stvar u životu njegov je kraj. Mislim, život je težak. I oduzme ti dosta vremena. I što dobiješ na kraju? Smrt. To je, kao, neki bonus?! Uvjeren sam da je životni ciklus okrenut naopačke. Smrt bi trebala biti na početku. Potom slijedi život u staračkom domu iz kojeg te izbace jer si bio prezdrav. Onda počneš raditi tako što prikupiš mirovinu i već prvi dan na poslu dobiješ zlatni sat. Potom radiš četrdeset godina, dok ne postaneš dovoljno mlad za uživanje u mirovini. Piješ puno alkohola, ideš s tuluma na tulum i polako se pripremaš za srednju školu. Onda slijedi osnovna škola, postaješ klinac, igraš se i nemaš nikakvih odgovornosti u životu. Potom si malo dijete, pa beba, vraćaš se unutra i devet mjeseci lebdiš dok te grije najluksuznije centralno grijanje, kupka, a hrana stiže kroz cjevčicu. I kraj dočekaš jednim fantastičnim orgazmom!!! Amen.[color=blue][/color]

odlazak u Helsinki
Vaš link
Vaš link
Vaš link
Vaš link

i filmić
Vaš link

hebate, ovo je uzbudljivije od Big Brother-a. pravi reality show na forumu. svaka čast končarevcima na forumu. [smiley]

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

a tek ova-

New Report

Close