KOEI (Končar-Elektroindustrija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KOEI (Končar-Elektroindustrija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 10.01.2025. u 06:55
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
KOEI
525,23
742.145
1,413
530,00
535,00
4,90%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

nema promjena u top10 od 30.11.2007
HYPO na skijanju? [tongue]

Heaven or Las Vegas

Fondovi se skroz povukli. Dosta su zaradili u 2007, moraju nešto i u 2008. Pravi porast cijena nastupit će, čini mi se, tek za par mjeseci. Dakle strpljen spašen. Možemo samo čekat, eventualno nešto dokupiti, tipa KOEI i mislim HT.[cool]
Sutra ću vam pokušati postati sliku 4 kamiona-labudice sa natovarenim modulima TMK2263, prije nego krenu na put. BTW može li se slika staviti kao attachment ili?

KONČAR - tradicija, znanje, odgovornost

Fishermane, jel imate kakvu informaciju u vezi vjetrogeneratora?
Unaprijed zahvaljujem.[smiley]

Pessimism Is Your Friend

Fondovi se skroz povukli. Dosta su zaradili u 2007, moraju nešto i u 2008. Pravi porast cijena nastupit će, čini mi se, tek za par mjeseci. Dakle strpljen spašen. Možemo samo čekat, eventualno nešto dokupiti, tipa KOEI i mislim HT.[cool]
Sutra ću vam pokušati postati sliku 4 kamiona-labudice sa natovarenim modulima TMK2263, prije nego krenu na put. BTW može li se slika staviti kao attachment ili?

Fisherman koliko ja znam kreću sutra oko 15 nemoj zakasnit sa fotkama da vidimo kako su ih spakirali……

Baš me zanima kako će to izgledati. Bolje da su to stavili u vlak i poslali im,ovako će to putovati mjesec dana. [yawn][yawn]

Sjećaš li se sjaja u travi i mirisa u cvijeću,sve što je bilo,prošlo je,vratit se neću.

…BTW može li se slika staviti kao attachment ili?

može, samo neka Ti ekstenzija bude napisana malim slovima npr .jpg

Heaven or Las Vegas

Spade:

Vrlo perspektivna dionica slazem se, dotakla i 1300 kunica ako se ne varam.
Za godunu, i manje od godine vjerujem da ce ova sada cijena biti vrlo smijesna.
Zivi bili pa vidjeli.

Saludos!

Varaš se. Bila je ona i prek 1300

Jako (bitno), nebitna i stura izjava za ovu dionicu jel bila 1300, 1400 ili 1500 kunica.
Nisam gledao graf i sasvim mi je nevazno kada znam da ova dionica. tj firma ima
svijetlu buducnost i da ce u dogledno vrijeme vrijediti znatno vise.

Saludos![thumbsup]

And God says let there be light and be light, and it was good...

Evo vam samo jedna sličica za sada. Moram na sastanak izvan firme. Kad se vratim ili sutra imat ću slike cijelog kontingenta, ako ih prije ne vidite negdje drugo. Pozdrav!

KONČAR - tradicija, znanje, odgovornost

Jako (bitno), nebitna i stura izjava za ovu dionicu jel bila 1300, 1400 ili 1500 kunica.
Nisam gledao graf i sasvim mi je nevazno kada znam da ova dionica. tj firma ima
svijetlu buducnost i da ce u dogledno vrijeme vrijediti znatno vise.

Saludos![thumbsup]

Slazem se, no samo sam konstatirao gdje je bila. Ja sam skroman pa cu biti sretan da se vrati na te razine a ak ode i dalje od toga jos bolje.

Hvala, kolega Fisherman, zbilja lijepi strojcek! Svi mu drzimo fige![smiley]

Neuspjeh je prilika da ponovo pokusate mudrije. H.Ford

Vidim da se samo spominju dobri poslovi,a tek zemljiste koje posjeduju,to isto vode po simbolicnim ciframa[cool]

Ako me nema ,znaci da nisam tu.

Debelo podcijenjena dionica

New Report

Close