KOEI (Končar-Elektroindustrija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KOEI (Končar-Elektroindustrija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 23.11.2024. u 01:03
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
KOEI
408,93
51.934
127
408,00
410,00
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

http://www.bankamagazine.hr/dnevnevijesti/t-mobile-potpisao-ugovor-s-koncar-inem-om

ANRICOM:

Čisto sumnjam ,kod nas je za sada sve vezano uz politiku u državi

i susjednih država s obziron da večina najvećih investitora(fondova) tamo drži(gubi) novac.[shocked]

nemoj tako ja jos nigdje nisam (VANI) u minusu [thumbsup]

ali na dobrom smo putu i vec se opasno razmisljam za povlacenje kuci … jer sam ocekivao jaku zimu u makedoniji[cry]

[color=blue][i]Trgovina na malo ,veliko i od panicara u korekciji [/i][/color]

..da, a taj ugođaj će trajati do Uskrsa, bojim se[undecid]

Pa i počeo je za Uskrs.

Želim biti bik, ali sam još uvijek tele.

1. HPB D.D./KAPITALNI FOND D.D. 724.515 28,17 Skrb. račun
2. HZMO 384.628 14,95 Zast. račun
3. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 278.928 10,84 Osnovni račun
4. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. ZAGREB 213.084 8,28 Skrb. račun
5. FLORIČIĆ KRISTIJAN 135.714 5,28 Osnovni račun
6. PBZ D.D. 132.291 5,14 Skrb. račun
7. PBZ D.D./THE BANK OF NEW YORK AS CUSTODIAN 109.403 4,25 Skrb. račun
8. HPB D.D./KD INVESTMENTS – VICTORIA FOND 39.902 1,55 Skrb. račun
9. KONČAR D.D. 35.511 1,38 Osnovni račun
10. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./HYPO ALPE-ADRIA-BANK AG 25.401 0,99 Skrb. račun

Ukupno: 80,84

http://www.liderpress.hr/Default.aspx?sid=31614

[thumbsup]

POKRET OTPORA

Nakon dužeg vremena jedan poduži članak o KOEI-u,dosta realni komentari , vidljivo je da se očekivanja većih investitora poklapaju na neki način i s očekivanjima nas forumaša.[wink].Ne znam zašto su zaboravili spomenut niskopodni vlak u koji Končar takodje ulaže znanje,kapital,ali i nadu u veliki biznis u skoro vrijeme… Izgleda da ću ja ipak ovu zimu na skijanje….[cool]

POKRET OTPORA

Članak je OK. Nisu naveli da je interes za radničko dioničarstvo bio za KEV 5X, za INEM skoro 8X i za met. konstrukcije 7X. Nažalost dobili smo samo mrvice.
Također nisu napomenuli, uz novi vlak, da je niša kroz koju će Električna vozila pokušati plasirati tramvaj – Helsinki. Glavni grad Finske ima ozbiljnih problema sa tramvajima proizvođača Bombardier koji su ih toliko iznervirali, da ih misle u proljeće, nakon što 10 godina nisu izašli iz garancije(!!), vratiti svih 80 proizvođaču, a ovi da vrate lovu. Naš tramvaj 2263, nakon što je temeljito ispitan, sutra se rastavlja, a u petak na 4 labudice + šleper kreće na put za Helsinki. S njim ide i naša ekipa od cca. 30 ljudi. Tramvaj u Helsinkiju ostaje 6 mjeseci. Ako sve bude OK slijedi ugovor!!
U petak će, kako sam čuo, odlazak tramvaja biti medijski popraćen.
Štovani admini, ako tekst nije primjeren, obrišite ga nema veze. Ipak sve navedeno je istinito i iz prve ruke.

KONČAR - tradicija, znanje, odgovornost

Vrlo dobar naslov texta skoro da bi se sve moglo svest na samo tu,jednu rečenicu:
-Končar poboljšava poslovanje,ali još (!?) nije stigao svjetske konkurente.Iz toga bi se dalo zaključit o kojem se ogromnom potencijalu radi i koja su očekivanja od Končara,te da će sukladno i cijena dionice dugoročno rast,odnosno dostić svjetske dimenzije he,he malo preoptimistićno…ali istina ništa nije nemoguće,primjer Kinezi u zadnjih par godina,a kad sam već dotakao Kineze podsjećam da je delegacija istih već posjetila Končar i bila vrlo zainteresirana za suradnju…[smiley][smiley][smiley]

POKRET OTPORA

Lijepe vijesti za početak sutrašnjeg dana. [thumbsup][wink]

Sjećaš li se sjaja u travi i mirisa u cvijeću,sve što je bilo,prošlo je,vratit se neću.

[thumbsup][pray]

Lijepe vijesti za početak sutrašnjeg dana. [thumbsup][wink]

Kolega samo jedna rijec – HYPO [undecid]

Cuore Sportivo

Dobro je dok je HYPO tu jer se ima koga okriviti za stanje na burzi no koga ćemo okriviti kad ga više ne bude?[tongue]

New Report

Close