Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
KOEI | 402,13 | 56.700 | 141 | 400,00 | 404,00 | 0,00% |
Ovaj što prodaje moga bi prodavat i znatno skuplje , ali šta ćeš rekli bi kratke pameti…….
još 1000 kn
Tko god prodaje na 1000 svaki put se odvaži staviti sve više kad vidi da ide, trenutno je stavio 304 kom da vidimo sad do kad će izdržati.
maksimalno dok ja prodam IGH po 12+ da dodjem do casha[smiley1]
Ošlo u 11.11 min. Čak mu se i nudi 50 kom na kupnji po 1000, da vidimo koliko će sad staviti na prodaju.
mark1:
”
Ovaj što prodaje moga bi prodavat i znatno skuplje , ali šta ćeš rekli bi kratke pameti…….
”
još 1000 kn
?????????
markiću sine makni svojih 18 komada. dosadan si
Mislim, da je time aukcija za danas zavrsena?[smiley2]
markane sad sam ti bezveze srušio cijenuza tvojih 18 kom.. to ti je tak kad si dejtrejder-amater
možda hypo? Svašta pa zadnjih 6 mjeseci je iznad 1000 Kn. Promet je preko 4 milijuna danas. Onaj ko kupuje sigurno nije blesav!
onaj tko kupuje kupovao je i po 1.200 i po 1.300kn, a po svemu sudeci, hypo je sljedeci tjedan OUT !
ako se u to jos uklopi i pobjeda hadezeja, evo nas opet na 1.300 uskoro… ovo nije poziv na kupnju, niti garancija, ali je u najmanju ruku poziv na HOLD[smiley2]
markane sad sam ti bezveze srušio cijenuza tvojih 18 kom.. to ti je tak kad si dejtrejder-amater
Jel ti to meni se nešto obračaš.????? Sasvim kriva adresa ,a ako ti daytredas tvoja volja , samo neznam koliko ti je uspješno ako radiš ka ono jučer čime si se hvalio. Dečko zelen si još ,ali drago mo je da zarađuješ ….
Za tvoj info Končar kod mene u znatnoj količini po cijeni od 160,oo kn. pa ti trejdaj.