Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
KOEI | 408,24 | 246.578 | 604 | 410,00 | 414,00 | 1,97% |
Ne postoje takvi igrači na burzi koji ne griješe,odnosno ima ih,ali su to samo gledatelji.Ja sam konkretno kupio koei-a nedavno na 1298,ookn i to ne mali novac.Nitko pa ni ja nisam vjerovao u neki loš događaj,a najmanje upozorenje MMF-a,kad smo imali prilike čut dosta pohvala na račun uspiješnih vračanja dugova i obaveza od strane Hrvatske……[smiley6]
i sad će sve gore samo naš končar će laganini..ko penzioner…stigne nikam mu se ne žuri…a i kad će objava nekog poslića…možda se tad nešto pokrene..neki trajvan..ili neka elektranica..
Za otprilike dva tjedna ,,ode tramvaj u EU točnije Finsku,a ako ne nađu do onda prijevoz JA ću ga gore odgurat -he,he
Za otprilike dva tjedna ,,ode tramvaj u EU točnije Finsku,a ako ne nađu do onda prijevoz JA ću ga gore odgurat -he,he
ja ti posaljem desetak deva iz pustinje da ti pomognu[smiley1]
Prema dosadašnjim pokazateljima današnji dan dosegao je svoj vrhunac crvenila ,sutra bi već trebalo bit šareno…[smiley1]
KOEI je ruknuo kao i DLKV u postocima, nazalost nije ga pratio u rastu cijene, bez obzira na poslove, tako da ne znam “korekcija” cega je u pitanju…
zakljucak: ili kupujemo potcjenjenu dionicu, ili smo totalni trubaduri[smiley8]
Končar je po mom mišljenju vrlo podcijenjena dionica.
[Slažem se kolega, pogotovo ovih dana.
evo ko ja ,,prodao nešto ht.. ušao u atpl ..zaradio na oboje i sad mogu ponovo kupit ht po niže nego sam ja prodao..i svi sretni….teško da će se baš to sve ponovo dogodit ali treba pokušat
evo ko ja ,,prodao nešto ht.. ušao u atpl ..zaradio na oboje i sad mogu ponovo kupit ht po niže nego sam ja prodao..i svi sretni….teško da će se baš to sve ponovo dogodit ali treba pokušat
sreca te prati kolega…..treba imat i toga na burzi….