Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
KOEI | 408,65 | 81.322 | 199 | 410,00 | 412,00 | -0,97% |
Već sam prošli tjedan zauzeo poziciju u ovoj dionici, 1287 kn.U odnosu na cijenu prije HT-a (1200) mali pomak prema gore, mislim da je sad ona na redu.
graf nije bas obecavajuci, nadam se da nema veze s realnoscu i da ce dionica odraditi pravi rast koji zasluzuje
Bemti kud nam ode ovaj Dalekovod a naš Končar koda ga je netko tu na 1300 zabetonirao. E a ja se dvoumio tada oko ulaza između KOEI ili DLKV i naravno loše izabrao. Šmrc.[smiley16]
Bemti kud nam ode ovaj Dalekovod a naš Končar koda ga je netko tu na 1300 zabetonirao. E a ja se dvoumio tada oko ulaza između KOEI ili DLKV i naravno loše izabrao. Šmrc.[smiley16]
nema veze [smiley6], al barem vidimo kako lako cijena moze drasticno skociti gore i kod tako velikih firmi… dolazi i nase vrijeme
primus: ” Bemti kud nam ode ovaj Dalekovod a naš Končar koda ga je netko tu na 1300 zabetonirao. E a ja se dvoumio tada oko ulaza između KOEI ili DLKV i naravno loše izabrao. Šmrc.[smiley16] ” nema veze [smiley6], al barem vidimo kako lako cijena moze drasticno skociti gore i kod tako velikih firmi… dolazi i nase vrijeme
Evo dokupio sam,samo da me ne zatece kao DLKV pa sta bude
Svaka čast na kupnji ni ja ne gubim nadu u Končar, jer nakon niza navedenih dobrih vijesti uskoro očekujem porast vrijednosti. Samo za sada nema o tome još nikakvih nagovještaja tome.
krenut ce krenut, uostalom stalno i idem prema gore, kaj ne?
Prije T-HT groznice je palo ispod 1100 kn. Danas je na 1300+. To ja smatram rastom, a raste i dalje.
Nema mjesta za ikakvo nezadovoljstvo, a ukoliko dionica skoci kao danas DLKV to je samo ugodan dodatak na ovu odlicnu dionicu [smiley2]
Pa kome je to u interesu da stalno druka Končar na dole???
Pa sve luduje danima a Končar mora biti na 1300!!!
Tko ima i zašto tu potrebu?
Uprkos tolikim volumenima u zadnjih dva tjedna…,a da ne govorim šta se odvija i kojom brzinom na Dalekovodu,Viru,Atlanskoj…
Pa kome je to u interesu da stalno druka Končar na dole??? Pa sve luduje danima a Končar mora biti na 1300!!! Tko ima i zašto tu potrebu? Uprkos tolikim volumenima u zadnjih dva tjedna…,a da ne govorim šta se odvija i kojom brzinom na Dalekovodu,Viru,Atlanskoj…
suti i kupuj, di ces bolje i cisce situacije [smiley1]
PA nitko ga ne druka dole jednostavno nema zainteresiranih velikih kupaca po ovim cijenama (za sada) a valjda će se i oni probuditi.