KOEI (Končar-Elektroindustrija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KOEI (Končar-Elektroindustrija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 00:09
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
KOEI
408,65
81.322
199
410,00
412,00
-0,97%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Može li netko od kolega stavit K/P?Hvala[smiley2][smiley2][smiley2]

evo, powered by pbz investor …

jel dobro?

moze jedan cjelokuni update sa transakcijama i sa ukunim omjerom kupnje i prodaje…
[smiley2]

“Please, God, Just One More Bubble.”

Hvala Vam kolege!Kako je situacija i nadalje vrlo euforična zamolio bi još jednom K/P-ZAHVALJUJEM[smiley2][smiley2][smiley2]

POKRET OTPORA

Hvala Vam kolege!Kako je situacija i nadalje vrlo euforična zamolio bi još jednom K/P-ZAHVALJUJEM[smiley2][smiley2][smiley2]

lijepo se pocela kupnja tiskati iznad ova dva mala naloga [smiley2]

sve super sad…..dok hypo ne nastavi sa iskrcavanjem….. [smiley5]

DOKUP!

Ja bi reko da hypo ceka višu cijenu da nastavi iskrcaj, kao i na dlkv. Naravno možemo se eventualno nadati
da se neće više iskrcavati , ali teško …

meni jos uvijek nije jasno zasto se oni iskrcavaju na svim dionicama? moze to netko objasnit

DOKUP!

meni jos uvijek nije jasno zasto se oni iskrcavaju na svim dionicama? moze to netko objasnit….

Možda zato što im analitičari daju izjave za sve važne i nevažne tiskovine .. pa onda nemaju vremena napraviti neku kvalitetniju analizu ili nemaju vremena skupiti sve relevantne informacije …
A Hrvoje Stojić bi se mogao uskoro pojaviti kao voditelj dnevnika ili barem kao spiker na nekim vjestima .. [smiley1][smiley2]

Primjetio sam prolazak naloga na 600 komada dionica, znači li to da je Hypo krenuo opet sa prodajom. Ako je ovaj put je podigao malo cjenovnu granicu, mislim da je nalig bio na 1280 kn.[smiley11]

Evo nakon ludnice oko ht-a možemo primjetiti da je končar na 1300 kunaaaaa

I na 1320! Juhu!!! U naaapad!

napokon…..samo nek se nastavi….cudi me da je i ovakav promet s obzirom na ht….[smiley2]

DOKUP!

New Report

Close