KOEI (Končar-Elektroindustrija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KOEI (Končar-Elektroindustrija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 12:34
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
KOEI
408,65
41.274
101
408,00
410,00
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

e taj hypo nam je vise napunio zna se sta…..da nema hypa pitanje je gdje bismo bili…..Hypo iskrcaj sve dionice i odi ca vise! [smiley8]

DOKUP!

Evo na drugom forumu netko objavio da je predugovor za tramvaje potpisan?? Ima li tko kakvih informacija..[smiley2]

Evo na drugom forumu netko objavio da je predugovor za tramvaje potpisan?? Ima li tko kakvih informacija..[smiley2]

hmm, sudeci prema prometu, izgleda da to i nije sluzbeno….mozda netko bacio bombu [smiley9]

DOKUP!

Molim odgovor na pitanje od kada hypo prodaje dionice?? Nisam pratio temu.

Wile E. Coyote: Carnivorous Vulgaris; Apetitius Giganticus; Eatius Birdius

neznam koliko tocno ti treba, ali onako u grubo… Hypo prodaje vec mjesecima, mozemo vec govoriti o pola godine… a PBZ cijelo to vrijeme kupuje

“Please, God, Just One More Bubble.”

the profa: ” Molim odgovor na pitanje od kada hypo prodaje dionice?? Nisam pratio temu. ” neznam koliko tocno ti treba, ali onako u grubo… Hypo prodaje vec mjesecima, mozemo vec govoriti o pola godine… a PBZ cijelo to vrijeme kupuje

samo nekako mi se cini da hypo prodaje puno vise nego sto to pbz kupuje….sta ne? mozda grijesim

DOKUP!

Početkom druge godine, najvjerojatnije 2. mjesec, vjetroelektrane.
Bio sam sa ručku sa inžinjerom koji radi na projektu i veli da će sve nedostatke ispravit tam do 2. mjeseca sljedeće godine, a ja velim fantastično !
I veli da im država daje strašne poticaje zbog toga što se bave obnovljivim izvorima energije.
Pozdrav štovateljima KOEI.

[smiley2]

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

the profa:

neznam koliko tocno ti treba, ali onako u grubo… Hypo prodaje vec mjesecima, mozemo vec govoriti o pola godine… a PBZ cijelo to vrijeme kupuje

O koliko je komada riječ? cca.
I dali se zna dokle će ići sa prodajom? Do kraja ili …

Wile E. Coyote: Carnivorous Vulgaris; Apetitius Giganticus; Eatius Birdius

mislim da su trenutno u Hypu više i bolje inform. o sadašnjim i budućim poslovima,nego da nazoveš nekoga u Končar…[smiley2][smiley2][smiley2]

POKRET OTPORA

Moguće,radi se na tome….!Međutim mene više brine Hypo!!!Ako potpis ugovora tramvaja za grad Sarajevo odradi kao ovog ljeta …onda nažalost ništa od veselja,od dobiti ćemo moći kupit samo žvakače…[smiley2][smiley2][smiley2]

POKRET OTPORA

Ako potpis ugovora tramvaja za grad Sarajevo odradi kao ovog ljeta …onda nažalost ništa od veselja,od dobiti ćemo moći kupit samo žvakače…[smiley2][smiley2][smiley2]

Odradio je on to super, ali na vijest a ne na puko potpisivanje papira..

Početkom druge godine, najvjerojatnije 2. mjesec, vjetroelektrane. Bio sam sa ručku sa inžinjerom koji radi na projektu i veli da će sve nedostatke ispravit tam do 2. mjeseca sljedeće godine, a ja velim fantastično ! I veli da im država daje strašne poticaje zbog toga što se bave obnovljivim izvorima energije. Pozdrav štovateljima KOEI. [smiley2]

Što ga nisi zabio s tim tomahavkom,ako je već inžinjer!—MALO ŠALLEE medjutim,prvi rok je bio 12 mjesec 2006….ne kužim toliko inžinjera cca preko 300 a nemogu namotat jedan malo veći ventilator!?Imaš pravo dobili su toliko love od države da su mogli kupit 1uvoznu i vidit gdje treba spojit nulu i fazu da proradi!Malo sam ljut jer,ne da su malo spori nego su za ginisovu knjigu rekorda….Dok oni podignu prvu sve ostale lokacije bit će zauzete….Moje je mišljenje da netko smišljeno koći,,,KOEI je zlatna koka,a potiho se vodi borba tko će više jaja prigrabit sebi…[smiley2][smiley2][smiley2]

POKRET OTPORA

New Report

Close