KOEI (Končar-Elektroindustrija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KOEI (Končar-Elektroindustrija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 26.11.2024. u 00:25
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
KOEI
408,97
30.264
74
408,00
410,00
-0,49%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

budući da sam dionice kupila po niskoj cijeni i zaradila na njima i 300% nemam šta izgubit , odlučila sam ih prodati i uzeti jedan paket tht-a, moja procijena da će tht dosta rasti u startu ,možda do 30% a to nije loše. mislim da koei neće tako naglo rasti pa se imam vremena vratit na te dionice

Ljudi nemaju strpljenja sa ovom dionicom , svi bi preko noći da dionica skoči.

Ma skočiti će čim Hvpo proda onih svojih 50tak tisuća komada, ja uopće ne dvojim da hoće[smiley2]

Sve više komuniciramo, sve se manje razumijemo

Do sada prošlo 590 dionica u 17 transakcija , prosijek po transakciji je 40141 kn , znači za 17 paketa.

Eto premda je potražnja veća od prodaje pojedinci se opet iskrcavaju i ruše cijenu. Valjda je ovo zadnji dan za one koji misle izvući lovu za TH-t[smiley8]

Eto premda je potražnja veća od prodaje pojedinci se opet iskrcavaju i ruše cijenu. Valjda je ovo zadnji dan za one koji misle izvući lovu za TH-t[smiley8]

Ako ih tvoj avatar ne uplaši onda nema šanse za ovu dionicu. Da danas je zadnji dan zbog T+3.

darko09 ima li kakvih lijepih vijesti na vidiku?[smiley2][smiley2][smiley2]

POKRET OTPORA

ne vjerujem da će hypo izlazit iz te dionice.. bar ne dok se odradi privatizacija…a to će biti još jedno vrijeme..a kod privatizacije netko će platit prmiju na cijenu…

primus: ” Eto premda je potražnja veća od prodaje pojedinci se opet iskrcavaju i ruše cijenu. Valjda je ovo zadnji dan za one koji misle izvući lovu za TH-t[smiley8] ” Ako ih tvoj avatar ne uplaši onda nema šanse za ovu dionicu. Da danas je zadnji dan zbog T+3.

Ma nek se nitko ne plaši to ja samo tako izgledam ali ne grizem. (Još)[smiley11]

Odlučio sam malo bolje analizirati ovu firmu jer sam čuo neke pozitivne vijesti u vidu budućeg poslovanja. Prvo sam analizirao zarade po dionici u prethodnih 5 god međutim na različitim str. dobivam razlićite podatke (abacus brokeri, zse, str. končara…) može li netkko dodati dokument sa sto posto točnim financijskim izvještajima. Ali nedvojbeno firma ima sve veće zarade i doživljlava ekspanziju.

evo grabi končar s velikim blokovima naprijed….tako nešto sam i predviđao…al nek se paca ..dok dođu prvi ugovori za trajvane..to bu onda eksplozija

darko09 ima li kakvih lijepih vijesti na vidiku?[smiley2][smiley2][smiley2]

Ima vijesti vezano za vjetroelektrane ,a li to je još uvijek šank verzija.

Opasno ukrcavanje po 1180kn

New Report

Close