KOEI (Končar-Elektroindustrija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KOEI (Končar-Elektroindustrija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 05.11.2024. u 23:28
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
KOEI
402,13
56.700
141
400,00
404,00
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

razmisljam se….dali da krenem u dokup koei ili ne…..pao za 150 kn odkad sam ga uzeo…..a zdrav razum mi kaze da dokupim, ali opet, burza se ne svodi uvijek na zdrav razum [smiley2]

Alane kupuj, neće puno niže, znaš i sam.

Pozdrav Bubašpara

Države i ulagači nemaju prijatelja, samo interese

razmisljam se….dali da krenem u dokup koei ili ne…..pao za 150 kn odkad sam ga uzeo…..a zdrav razum mi kaze da dokupim, ali opet, burza se ne svodi uvijek na zdrav razum [smiley2]

alane, kad je cijena bila oko 1.200 i vise, prolazili su paketi po 500 komada, a govorilo se da tada jos ni tramvaji nisu bili ukljuceni u cijenu, zbog jakog pritiska na prodaju od strane HYPO AG… oko koncara se stvarno ne treba puno dvoumiti, ima tu puno razloga “ZA” kupnju, a ne vidim ni jedan razlog “PROTIV”

“Please, God, Just One More Bubble.”

Arape. šta si se već ustao.[smiley16] Ma nema brige za Končar. Ja sam sve rasprodao na 1249, i sad ću ponovo kupiti, jer je vrijeme, a kupovao sam na 890, 1015, 1099, 1166 i 1185. Godišnji prihodi će biti na razini prošlogodišnjih, malo i bolji. Dobit, ne znam. S prihodima se i približimo možda 3 milijarde kuna. EEEE, to bi bilo zakon.

Pessimism Is Your Friend

pozdrav,može li netko nabacit K/P–hvala[smiley2][smiley2][smiley2]

POKRET OTPORA

evo sad bi mogao pokrenut priču kako dionica ništa ne valja i krenuti u dokupe..stajajući i pomakivat se na bidu svako malo…

ali…sad su nevjernici ostali začuđeni….
izvrsno narasla a prometi su veliki..ma kud ćeš bolje

a ja kret….n liparim jutros , a imao sam feeling ….
[smiley8]

[color=blue][i]Trgovina na malo ,veliko i od panicara u korekciji [/i][/color]

ajde konačno malo da i koei počne rast i to na velikim prometima

a ja kret….n liparim jutros , a imao sam feeling …. [smiley8]

i ja kret…n, jucer si mislio dokupit, al ne, kao cekat cu ja jos koji dan……jucer i prodao neku drugu dionicu sa minusom, da sam danas isao prodavat bio bi i u plusu…..a kako to znat…..steta

DOKUP!

Pozdrav!
Molim upućenije da mi odgovore da li se sada isplati prodavati dionice Končara(koje posjedujem) i kakve su tendencije kretanja vrijednosti same dionice?U dva dana je skočila prodajna vrijednost sa 1079 kn na 1160.

Hvala!

Pozdrav! Molim upućenije da mi odgovore da li se sada isplati prodavati dionice Končara(koje posjedujem) i kakve su tendencije kretanja vrijednosti same dionice?U dva dana je skočila prodajna vrijednost sa 1079 kn na 1160. Hvala!

ne prodavat, to je sigurno….ova dionica je bombon…..letit ce to gore…..treba ju drzati….ali to je moje misljenje pa ti sad odluci i sta ti drugi kazu o tome…..

DOKUP!

Pozdrav! Molim upućenije da mi odgovore da li se sada isplati prodavati dionice Končara(koje posjedujem) i kakve su tendencije kretanja vrijednosti same dionice?U dva dana je skočila prodajna vrijednost sa 1079 kn na 1160. Hvala!

Vreid, prodao ili ne prodao, sjeti se ovog svog pitanja za godinu dana… ako znas za razlog zasto bi prodao KOEI, onda prodaj… ako ti je skok sa 1079 na 1160 jedini razlog, onda nemoj prodati

“Please, God, Just One More Bubble.”

pozdrav,može li netko nabacit K/P–hvala[smiley2][smiley2][smiley2]

Količina kupnja 7000 na prodaju 3000

you think your special you do, i can see it in your eyes

New Report

Close