Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
KOEI | 406,49 | 15.040 | 37 | 400,00 | 404,00 | 1,00% |
može netko stavit K/P …hvala(hitno)[smiley2]
To je ovih 27 po bidu ??
Jedan od tramvaja TMK2200 ide 15.10 u Helsinki. Kad tamo zadovolji moglo bi biti i nekog izvoza pogotovo ako se uzmu u obzir BOV-ovi. U pogonu će biti dok tamo traju uvjeti za koje je ovaj model izrađen tj. dok je temperatura >-25 Celzijevaca.
Pozdrav!
Goooo Koncar [smiley2].
scott: ” može netko stavit K/P …hvala(hitno)[smiley2] ” To je ovih 27 po bidu ??
ili ovih sljedećih 37 po bidu ?? : ))
jurrica: ” scott: ” može netko stavit K/P …hvala(hitno)[smiley2] ” To je ovih 27 po bidu ??” ili ovih sljedećih 37 po bidu ?? : ))
Daš mu k/p pa ti ruši cijenu, pomozi sirotu na svoju sramotu [smiley1]
_Mrzljak_: ” jurrica: ” scott: ” može netko stavit K/P …hvala(hitno)[smiley2] ” To je ovih 27 po bidu ??” ili ovih sljedećih 37 po bidu ?? : )) ” Daš mu k/p pa ti ruši cijenu, pomozi sirotu na svoju sramotu [smiley1]
a da nek se vesele .. : ) .. ali tko sad prodaje .. mislim da ne radi posao …
a fondovi rade super posao … primirili su se prije nekog vremena , čekali u zasjedi i danas su se aktivirali i gutaju ove poklone … pravi igrači ….
S ovakvim smiješnim dnevnim prometima, kao zadnjih tjedana se ne može napred. Nadajmo se oživljavanju trgovine uskoro.
ima tko da baci kupnju i prodaju? i transakcije?
evo ….
mrzljak vidi li se moj nalog![smiley1]
a ne znam koji ti je nalog ?? : ))
scott: ” mrzljak vidi li se moj nalog![smiley1]” a ne znam koji ti je nalog ?? : ))
znao si sam se praviš blesav,najavio sam ti naprivate na kojoj je cjeni i koliko komadai kojoj će cjeni bit . I kad je izaša posla sam ti na private dva puta …….nisi se javlja ni ode ni na priv.ali zato si sad požurio kad sam ga skinio…odličan si[smiley1][smiley5]
alan_poh: ” ima tko da baci kupnju i prodaju? i transakcije?” evo ….
hvalal kolega….cini mi se da se lagano dizemo….al promet je premalen….sunce ce zasjat nadam se nakon IPO-a