KOEI (Končar-Elektroindustrija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KOEI (Končar-Elektroindustrija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 04.11.2024. u 03:23
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
KOEI
408,28
612.010
1,499
410,00
414,00
1,97%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

energetskom valu u Europi za koji se procjenjuje da će trajati i 10 godina.

evo u poslovnom članak..nije navedeno u članku da se radi i o konaru ali oni koji znaju …tu će i končar naći svoje mjesto…lijepo će uprihodovat

ne znam jel ovo ima veze sa najnovijim vjestima oko HFP-a i HYPO-a ali ne svidja mi se ovakav pad cijene bez ocitog razloga.

cijena pada i lagano mi pocinje dizat zivce ova dionica…..izlgeda da sam prekasno usao, mogao sam negdje pametnije investirat novac….[smiley6]

DOKUP!

kak nema razloga, razlog su nilski konji, koji će ipak najlakše skrit lovu…pa ovi bivši iz uprave nilskih su bili za Lepoglavu….

čuj bude se to stabiliziralo… tj već smo na dnu…dalje ga neće puštat fondovi..ipak situacija će se ponovo ponovit…

u 2-3 dana koei je narasao skoro 20%.. čekam te dane

u zadnja 3 i pol mjeseca je prošlo 177 miliona kuna… prosječna cijan 1189 kuna…doći će to na svoje…pa nisu oni koji su kupili bez veze baciji 177 milona kuna…

možda su neki malo i preskočili…zašto je hypo kupio sad 35 komada…valjda su zaboravili skinut nalog s kupnje pa se zaletelo…

za one koji drže dionice duže od mjesec-dva

U ENERGETSKI SUSTAV EU TREBA ULOŽITI MILIJARDE EURA
Vaš link
“A da bi to ostalo tako i u budućnosti, elektrane i vodovi moraju se modernizirati, stručnjaci Europske unije izračunali su da se u idućih 25 godina mora uložiti čak 1000 milijardi eura. ”

HEP -u PRIORITET GRADNJA TERMOELEKTRANA
Vaš link
“U planovima gradnje novih elektrane HEP stavlja prioritet na termoelektrane veće snage koje će se graditi u Zagrebu, Osijeku, Sisku i Plominu.”

a svi imaju klimu…koja i grije a ne samo hladi…bit će posla…

za one koji drže dionice duže od mjesec-dva

U ENERGETSKI SUSTAV EU TREBA ULOŽITI MILIJARDE EURA
Vaš link
“A da bi to ostalo tako i u budućnosti, elektrane i vodovi moraju se modernizirati, stručnjaci Europske unije izračunali su da se u idućih 25 godina mora uložiti čak 1000 milijardi eura. ”

HEP -u PRIORITET GRADNJA TERMOELEKTRANA
Vaš link
“U planovima gradnje novih elektrane HEP stavlja prioritet na termoelektrane veće snage koje će se graditi u Zagrebu, Osijeku, Sisku i Plominu.”

o tome sam pričao ,,a znaju to svi koji su unutra…ali dobro je ponovit…šteta samo kajj ne lovim sve padove

…šteta samo kajj ne lovim sve padove

stvarno je tesko gledati burzu bez viska kesa zadnjih dana [smiley6]
gomila kvalitetnih dionica koje su i po 20 – 30 % ispod ATH bez fundamentalnog opravdanja…

nitko ne komentira prislagivanja..

Samo ti dokupuj u vrijeme HT rasprodaje,nece ona jos dugo da traje…

quote=vedric]
[/quote]
Nažalost možemo samo promatrat…čak da i posjedujemo info.nebi imali puno koristi od toga,ulazi -izlazi,spadaju u svakodnevne transakcije banaka koje od toga egzistiraju.Odkad se otvorila burza i tržište profunkcioniralo imamo cijelu paletu informacija,međutim moramo jedno uvijek upamtit mali su mali,a veliki uvijek ostaju veliki(nedodirljivi)!Nevidim ja nikakav problem u KONČARU,on je bar dosada dobro odradio cca90%,tko je uložio 1 milion sada ima 900 tisuća kuna viška!!![smiley1]!!1 Uskoro bi KONČAR i GREDELJ morali izać u javnost s zajedničkim projektom niskopodnog vlaka i naravno definirat podjelu profita,vjetroelektrana,tramvaji….generator su koji će sigurno pokrenut koei prema gore…[smiley2][smiley2][smiley2][smiley2]

POKRET OTPORA

stvarno čudno, top 10 jedan od njih kupi 25000 dionica u komadu i nema komentara..

tj ima veliki su veliki

New Report

Close