Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
KOEI | 408,00 | 8.976 | 22 | 404,00 | 408,00 | 2,00% |
Ako Dinamo nastavi ovako igrat, trebat će i dijelova za tramvaje.
A jesmo razbili ove Azerbajdžance… [smiley7]
jaoj kolega,evo ja u Rimu pratila preko inerneta-live, ma ne mogu vjerovati,ali dobro prosli i evo nas u drugom krugu a mozda proradimo u bitci svih bitaka-treci krug,
nego pazite Vi ove pametnjakovice(vorda) kako drukaju dolje jer je. molim vas lijepo;postavio nalog na kupnji 1150 pa neodustaje,
kolege ovo je Blue Chip Dionica ,pa ju tako molim Vas i tretirajte,
pozdrav
kakav strah za radu, na narudžbe za generatore se čeka u redu, s vjetroagregatom malo petljaju (a šta ćeš ferovska posla), projektiranje sustava za vlak su u punom tijeku, a o tram. ne treba ništa ni reći…
vorda
Pošto više ne mogu editirati prethodni post otvaram novi.
Imao sam nalog na kupnji na 1150, ali nakon ovoga ga povlačim. Ovo ne znači da dionica možda neće ići gore jer ovo je ipak “Hrvatsko tržište kapitala”.
Pozdrav
pa naravno da ga povlacis, prvo sam pomislio da je ovo post od prije mjesec dana, ali sad povlacis nalog jer ga ima puno vise smisla otvoriti na 1.260 +
evo jedan citat iz izvjesca:
“Ostvarena zarada po dionici u razdoblju 1-6.2007. godine iznosi 10,43 kuna i veća je od zarade po dionici u istom razdoblju prethodne godine za 5,47 kuna.”
vorda Pošto više ne mogu editirati prethodni post otvaram novi. Imao sam nalog na kupnji na 1150, ali nakon ovoga ga povlačim. Ovo ne znači da dionica možda neće ići gore jer ovo je ipak “Hrvatsko tržište kapitala”. Pozdrav pa naravno da ga povlacis, prvo sam pomislio da je ovo post od prije mjesec dana, ali sad povlacis nalog jer ga ima puno vise smisla otvoriti na 1.260 + evo jedan citat iz izvjesca: “Ostvarena zarada po dionici u razdoblju 1-6.2007. godine iznosi 10,43 kuna i veća je od zarade po dionici u istom razdoblju prethodne godine za 5,47 kuna.”
Šta nije prije par dana dionica bila i ispod 1150 kn.
17.07.2007 1.145,00 1.179,98 1.145,00 -1,29 2.155 2.502.574,62
Pozdrav
Končar EI: u prvom polugodištu 26,24 mln kn dobiti
Ukupni su prihodi tvrtke iznosili 1,39 milijardi kuna i veći su za 8,2 posto
Končar Elektroindustrija u prvom je polugodištu ove godine ostvarila 26,24 milijuna kuna neto dobiti, što je porast od 43 posto u odnosu na isto prošlogodišnje razdoblje, podaci su iz financijskog izvješća tvrtke objavljenog na Zagrebačkoj burzi. Ukupni su prihodi tvrtke iznosili 1,39 milijardi kuna i veći su za 8,2 posto. Poslovni su prihodi, koji čine 96 posto ukupnih prihoda, povećani sa 1,23 milijarde kuna na 1,34 milijardi kuna, a rast bilježe i prihodi od prodaje u zemlji te prihodi od prodaje u inozemstvu.
Prihodi od prodaje u zemlji povećani su sa 749,9 milijuna kuna u prvih šest mjeseci lani na 814,37 milijuna kuna u istom razdoblju ove godine. Prihodi od prodaje u inozemstvu porasli su sa 444,15 milijuna kuna na 512,13 milijuna kuna. financijski su pak prihodi smanjeni za 12,7 posto, na 34,1 milijun kuna.
Poslovno područje Energetika i transport u ukupnim prihodima sudjeluje sa 77,7 posto, Trgovina sa 8,7 posto te Industrija sa 4,6 posto.
Ukupni rashodi tvrtke u prvom su polugodištu iznosili 1,34 milijarde kuna i u odnosu na isto razdoblje prethodne godine veći su za 7,3 posto.
Poslovni rashodi sa promjenama zaliha, koji čine 98,6 posto ukupnih rashoda, povećani su za 9,1 posto, dok su financijski rashodi za 56,8 posto manji u odnosu na isto razdoblje prethodne godine, navodi se u pojašnjenju poslovnih rezultata.
(Hina)
7. Skrb.: PBZ D.D./THE BANK OF NEW YORK AS CUSTODIAN 105.419 4,19
7. PBZ D.D./THE BANK OF NEW YORK AS CUSTODIAN 107.555 4,27 Skrb. račun
neki u top 10 prodaju ali ovi su uzeli malo više od 2000 komada, TA pokazuje dobre trendove, očekujem porast
ostvarila 26,24 milijuna kuna neto dobiti, što je porast od 43 posto u odnosu na isto prošlogodišnje razdoblje, podaci su iz financijskog izvješća tvrtke objavljenog na Zagrebačkoj burzi. Ukupni su prihodi tvrtke iznosili 1,39
[/quote]
pa dobro akop to nije dobro pa sto je–zar 43%vise nego li lane nije dovoljno,no dobro,onaj tko nije zadovoljan neka proda ah,pohlepo,pohlepo….
ovo je zicer da nemoze biti veci,stabilan,kontinuiran,godisnji prinos zagarantiran 100%,ali niti to nije dovoljno…
pa zaista….
cbw:
”
zanimljiv ovaj Floričić iz Aureus-a , tako mlad a vec tako bogat
”
Misliš ovaj Floričić?
ULPL
7. FLORIČIĆ MARTINA 11.670 4,32 Osnovni račun
8. FLORIČIĆ KRISTIJAN 9.263 3,43 Osnovni račun
Komad ULPL je 3.350. Pa ti množi…
znam da ovo nije topic Floricic ali evo jos
Top 10 investitora za vr. papir – “FNVC-R-A”
5. HPB D.D./AUREUS INVEST – AUREUS EQUITY OIF 2.685 0,43 Skrb. račun
6. FLORIČIĆ KRISTIJAN 2.441 0,40 Osnovni račun
nek se samo zna
Glavna skupština donijela je odluku o povećanju temeljnog kapitala za 22.026.400,00 kuna odnosno 55.066 redovnih dionica pojedinačnognominalnog iznosa 400,00 kuna
http://www.koncar.com/hrv/prikaz.asp?txt_id=1299
evo neka se prokomentira
pa dobro akop to nije dobro pa sto je–zar 43%vise nego li lane nije dovoljno,no dobro,onaj tko nije zadovoljan neka proda ah,pohlepo,pohlepo….
ovo je zicer da nemoze biti veci,stabilan,kontinuiran,godisnji zagarantiran 100%,ali niti to nije dovoljno…
pa zaista….
Pogledaj rezultate drugog kvartala a ne polugodišta pa ćeš shvatiti da je prvi kvartal odličan a drugi koma, a zajedno dobiješ 43% posto više nego lani…
Ako je netko gledao jučer Z1,Kapital Network.
Gost je bio gosp. Bago, predsjednik uprave Končara ili šta god…
Naglasio je da su uložili 300.000.000 kn ove godine samo u RAZVOJ….
Pa tko ulaže toliko u razvoj, osim ako ne želi se razvijati i rasti slijedećih 5 godina.
Čeka ih uspon do jaja….
Osim toga je naglasio da su razvili niskopodne tramvaje za samo 2 godine, a kaže da će
niskopodne vlakove razviti za još manje vremena…….
A kupci se samo samo slažu……..
Ukoro počinju testiranja vjetroelektrana u Splitu…..itd. itd.
Po mojoj procjeni šta sam čuo, za ulaganje na par godine, jako dobra dionica.