KOEI (Končar-Elektroindustrija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KOEI (Končar-Elektroindustrija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 05.11.2024. u 11:27
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
KOEI
406,71
13.828
34
400,00
404,00
1,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

zanimljiv ovaj Floričić iz Aureus-a , tako mlad a vec tako bogat

jelda.? lako je tako kad skupis novac za pocetak na “sumnjiv” nacin…o kojem necu pricati…..

ima ljudi koji su se danas bacili i na DDJH, ne samo na DLKV….. [smiley2]

vidim da je odlicno FI izaslo…sutra letimo preko 1300 ? nadajmo se [smiley2]

DOKUP!

zanimljiv ovaj Floričić iz Aureus-a , tako mlad a vec tako bogat

Misliš ovaj Floričić?

ULPL
7. FLORIČIĆ MARTINA 11.670 4,32 Osnovni račun
8. FLORIČIĆ KRISTIJAN 9.263 3,43 Osnovni račun

Komad ULPL je 3.350. Pa ti množi…

No respect

cbw: ” zanimljiv ovaj Floričić iz Aureus-a , tako mlad a vec tako bogat ” Misliš ovaj Floričić? ULPL 7. FLORIČIĆ MARTINA 11.670 4,32 Osnovni račun 8. FLORIČIĆ KRISTIJAN 9.263 3,43 Osnovni račun Komad ULPL je 3.350. Pa ti množi…

U usporedbi s 135700 komada KOEI, to je za kiririki.

Nakon dobrog izvješća i novog posla s tramvajima, budućnost izgleda sjajno.

Pošto više ne mogu editirati prethodni post otvaram novi.

Imao sam nalog na kupnji na 1150, ali nakon ovoga ga povlačim. Ovo ne znači da dionica možda neće ići gore jer ovo je ipak “Hrvatsko tržište kapitala”.[smiley2]

Pozdrav

Misliš ovaj Floričić?

ULPL
7. FLORIČIĆ MARTINA 11.670 4,32 Osnovni račun
8. FLORIČIĆ KRISTIJAN 9.263 3,43 Osnovni račun

posjeti njegovu stranicu i tamo ces naci puno podataka o njemu.

http://www.aureusinvest.hr/hr/mediji

Bogat si tek kad imaš nešto što nikad ne bi mogao kupiti novcem! (Brooks)

Mislim da ovo treba izdvojiti. Tex o K. Floricicu je na dnu stranice.

Bogat si tek kad imaš nešto što nikad ne bi mogao kupiti novcem! (Brooks)

alan_poh: ” cbw: ” zanimljiv ovaj Floričić iz Aureus-a , tako mlad a vec tako bogat ” jelda.? lako je tako kad skupis novac za pocetak na “sumnjiv” nacin…o kojem necu pricati….. ima ljudi koji su se danas bacili i na DDJH, ne samo na DLKV….. [smiley2] vidim da je odlicno FI izaslo…sutra letimo preko 1300 ? nadajmo se [smiley2] ” Šta je tu odlično? Jesi li pokušao izračunati osnovne pokazetelje, odnosno P/S, P/BV, P/E. Jesi li onda vrijednost tih pokazatelja usporedio s vrijednostima nekon FI za 1H 06′. 8M kn dobiti za firmu koja ima kapitalizaciju od nekoliko milijardi kn je manje nego kikiriki.[smiley2] Da ne spominjem da je porast dobiti u najvećoj mjeri posljedica smanjenja [smiley2] financijskih rashoda od cca 20M kn. Pozdrav

ne bih želio ulaziti u raspravu ko je kome šta koliko i zašto…..samo ću boldati ono što je važno a to je;

Končar Elektroindustrija (EI) u prvom je polugodištu ove godine ostvarila 26,24 milijuna kuna neto dobiti, što je porast od 43 posto u odnosu na isto prošlogodišnje razdoblje, podaci su iz financijskog izvješća tvrtke objavljenog na Zagrebačkoj burzi.

Ostalo će sutra komentirati tržište kapitala….[smiley2]

Pozdrav

Scio me nihil scire

Mislim da ovo treba izdvojiti. Tex o K. Floricicu je na dnu stranice.

Svaka čast čovjek ima vizije , znanje i lovu koja mu ,pretpostavljam ,nije cilj nego sredstvo za ispunjavanje vizija.Neznam kako je i odakle počeo vidim da je j..b..no bogat i nadam se da nije nikog izvarao da dođe bo bogastva , kao dobar dio hrvatskih “lovaša”

Nikad se ne znojim dok plaćam ,znojim se dok cijenu dogovaram.

Izvješće nije ništ posebno. Priznajem da sam više očekivao. Izračunajte pokazatelje, usporedite ih sa pokazateljima KODTa pa ćete vidjeti koliko puta je KOEI precijenjen odn. KODT podcijenjen.

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

Nista posebno.
Dosta lose ustvari za ovaj tip industrije.
Pala prodaja u zemlji za dosta.
Po meni nebi trebalo rasti ali kad imas naslov u novinama porast dobiti za 43% u odnosu na proslu godinu a ustvari pad prihoda i nikakva dobit u 2 kvartalu onda ti je jasno sto se zeli.
Uglavnom, ja sam dosta razocaran..

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Trebalo je to malo bolje , posebno zbog velikih očekivanja koja su oko Končara, pto pokazuje i visok P/E.
Ali ne brinem se ja dugoročno za ovu dionicu.To može samo gore.
Uskoro će vam tramvaji preko 100 000 kn, nakon još nekih stvarčica i sertifikata, mogu u izvoz.

Više me brine što dvojac iz top 10 već 3. tjedan rasprodaje svoje dionice, to nije dobro.Prodaju se i to nemale količine.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Dionica ce rasti, zato jer se očekuju velike stvari u budučnosti, i investitori vjeruju u nju.

Evo citirat cu kolegu Arapa ponovno:
ocekujemo uplatu predujma za “trajvane”
ocekujemo da zapuse vjetar u te vjetrenjace
prigradski vlakovi
ATH je bio 1.350kn prije sad vec ohoho vremena
ocekujemo 3Q izvjesce
mirovinci
dobri rezultati KODT ce se odraziti i na KOEI
Makedonija

New Report

Close