Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
KOEI | 411,88 | 116.974 | 284 | 412,00 | 414,00 | 0,98% |
sutra ZAGREB – Potpisivanje Ugovora za nabavku 70 novih niskopodnih tramvajskih vozila koje će potpisati predstavnici Grada Zagreba, Zagrebačkog holdinga, Podružnice ZET, UniCredit Leasing Croatia d.o.o. i Konzorcija CROTRAM. Potpisivanju Ugovora nazočit će premijer Ivo Sanader (palača Dverce, Katarinin trg 6, 9.30 sati).
Ima li kakvih vijesti[smiley9]
pa nema , to je to …
sluzbena vijest pa nije valjda da foliraju u sluzbenim glasilima
Posvadili su se nakon gemišta i ništa od toga, navodno je i tučnjava izbila [smiley2]
Šalim se, evo sa zagreb.hr
18. srpnja
Predstavnici Grada Zagreba, Zagrebačkog holdinga, podružnice ZET, UniCredit Leasing Croatia d.o.o i Konzorcija CROTRAM potpisuju ugovore o nabavci novih 70 niskopodnih tramvajskih vozila serije TMK 2200. Uz prosječnu dinamiku od tri tramvaja mjesečno, vozila će se isporučivati 33 mjeseca od stupanja na snagu ugovora i uplate prvog dijela predujma
potpisano!Vaš link[smiley2]
samo sam cekao kad ce PBZ ili HYPO zveknuti po bidu 🙂
al nema veze, dobro se drzimo, samo mi je zao sto opet nije zakacilo mojih 30 komada
Ma sve OK samo nek prodaju, ali nije mi jasno zašto ne izvjese paket koji misle prodati nego ovako seljački lupaju po bidu ? Pa jel taj PBZ stvarno nemože dogovoriti transakciju za paket ? Hypo uglavnom prodaje dogovorom.
ovaj ugovor bi trebao znatno olakšati izvoz tramvaja. vjerovatno već imaju potrebnih 100000 km na već isporučenim kako bi se mogli prijaviti na natječaje, a uz osiguranu proizvodnju još 70 kom mogli bi im i inputi pojeftiniti što će rezultirati manjom konačnom cijenom.
prvo sto sam pogledao danas prije 5 minuta jest burza live…..i vidim nas koei 6,11% gore…..nije mi bilo jasno zasto….ali sad vidim zasto….novi ugovor….napokon [smiley2]
danas je KOEI odradio više od 10% dnevnog prometa !
sada neka lijepo cijena i ostane iznad 1200 narednih dana.
danas je KOEI odradio više od 10% dnevnog prometa !
sada neka lijepo cijena i ostane iznad 1200 narednih dana.
A mogla bi i pasti natrag na 1130. Taman mi stigao neplanirani cash [smiley2][smiley2]