Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
KOEI | 408,16 | 142.040 | 348 | 406,00 | 412,00 | 0,49% |
ufffffff , da oče još jednu ovakvu do kraja dana pa da se napokon uskoro krene naprijed!!!!! NADAM SE !!!!!!!
[smiley7][smiley7][smiley7]
Pardon, u brzini sam krivo formulirao jednu recenicu u gornjem postu. Dakle, treba ovako:
Ako uzmete u obzir dobit KOEI grupe u 2006 (11,945 mil. kn tj. 2,23 mil USD), onda je jasno što gore navedeni ‘kiksevi’ znače za profitabilnost .
Vrijednost u USD je po danasnjem srednjem tecaju 5,35 kn za USD.
Dakle, šteta u GIM-u od cca 5 milijuna USD-a je dvostruko veća od prošlogodišnje neto dobiti grupe.
Po meni jako dobar razlog za pad dionice.
Ako slučajno griješim, molim da me netko ispravi.
dogovorene transakcije
da naravno da su dogovorene ..
nek dogovore i preostalih 50 000 dionica .. i da možemo dalje ..
Mislim da se namjerno spuštala cijena da se obave velike transakcije na ovim razinama, a kad to završi (možda je i završilo) idemo gore!
evo počeli grickat nalog na 1130 !!!!! samo naprijed !!!!!!![smiley7][smiley7][smiley7]
Dok Hypo tenori ne odeju z Končara ne bu bilo ničesa od uzleta. To je sigurno kak lopatu da bu vam grobar hitil preko riti.[smiley1]
Zato svi u sačekušu.
u zadnje vrijeme je više HPB skrbnički prodavao nego hypo. znatno više.
Pardon, u brzini sam krivo formulirao jednu recenicu u gornjem postu. Dakle, treba ovako: Ako uzmete u obzir dobit KOEI grupe u 2006 (11,945 mil. kn tj. 2,23 mil USD), onda je jasno što gore navedeni ‘kiksevi’ znače za profitabilnost . Vrijednost u USD je po danasnjem srednjem tecaju 5,35 kn za USD. Dakle, šteta u GIM-u od cca 5 milijuna USD-a je dvostruko veća od prošlogodišnje neto dobiti grupe. Po meni jako dobar razlog za pad dionice. Ako slučajno griješim, molim da me netko ispravi.
Da budem iskren ne štima mi sve u toj priči o šteti.Prvenstveno mislim na koštanje štete.
u zadnje vrijeme je više HPB skrbnički prodavao nego hypo. znatno više.
Kaj i tam ima tenora?