slažem se s perkonom, ignore je vrlo korisna stvar, ali samo kao krajnja mjera.
Kolega randopph,
sve to što je kolega havi napisao, a s čime se u potpunosti slažete je bilo očekivano ako ste pročitali izvjesce za 1Q. Nemamo se oko toga šta slagati ili ne slagati; eksplicitno Vam je napisano na Vaš link …
Da ponovim, ništa neočekivano i ništa katastrofalno. Jedina novost u odnosu na prethodno izvjesce je nastavak pozitivnog trenda ugovoranja poslova što je meni važnije od trenutnog stanja prihoda. No, svatko donosi zaključke za sebe. Sretno!
Stanje zaliha od proslog kvartala je 50% vise nego ikad prije to se mora prelit u prihode kad tad. Ugovoreni poslovi su isto 30-40 % veci, znaci rast je prisutan kad tad ce se i to morat prelit u dobit. Nije mi drago jedino sta su opet uzeli kratkorocni zajam za financiranje povecane potraznje al tako je bilo i prosle godine valjda nece puno dobiti pojest.
što ste se uzvrpoljili, čudo jedno. ako je bilo kome (iako je u skladu sa najavama) toliki pad prihoda i porast kratkoročnog duga ok i prihvatljiv, nema se tu što komentirati. meni NIJE! i još mi se manje sviđa ulazak fondova “po hitnom postupku” u končar, a sprečava se završetak priče na imperijalima, badelu,…. možda sam samo preoprezan, ali ….
he, he, nas randie se pravi malo nevješt, a sve mi se čini da i nije tako nevješt. pad je pad, ljudi dajte malo diskonta za nevješte
što ste se uzvrpoljili, čudo jedno. ako je bilo kome (iako je u skladu sa najavama) toliki pad prihoda i porast kratkoročnog duga ok i prihvatljiv, nema se tu što komentirati. meni NIJE! i još mi se manje sviđa ulazak fondova "po hitnom postupku" u končar, a sprečava se završetak priče na imperijalima, badelu,…. možda sam samo preoprezan, ali ….
Koliko se meni cini jedini si se ti ovdje uzvrpoljio.
uzeli su kratkorocni zajam za financiranje povecane potraznje
Ovo je lijepo zveknulo !
A ja bez novčića 🙁
Zašto odjednom, uz milijune eura ugovorenih poslova, mnogima ne valja ova dionica ?
Što se u poslovanjui katastrofalnog desilo ?
Na prodaji 142 dionice, na kupnji jedva 20.
Ima li itko pojma što se zbiva ?
Što se katastrofalnog u međuvremenu desilo, a nije nam poznato ?
nema se novca za dokup, eto što. ne očekuje se tako brzi i veliki rast kao kod nekih drugih dionica.
sve se utuklo u u te druge, a ova, iako je jako dobra dionica, u ovom trenutku nije prvi izbor.