Objavljen izvjestaj za 2Q:
Vaš link …
U skladu s prijasnjim najavama. Izuzetno me veseli trenutno stanje ugovorenih poslova čija je vrijednost 38% veća u odnosu na 2015. Nisam ni primjetio da je dionica u posebnom režimu trgovanja. To je možda čak i dobro jer će se neki zbog toga početi riješavati dionica, a tu vidim priliku za dodatnu kupnju.
Pročitao sam i nisam našao ništa neočekivano niti katastrofalno.
Možete li mi Vi reći nešto što ne znam ili ne vidim?
Pročitao sam i nisam našao ništa neočekivano niti katastrofalno.
Možete li mi Vi reći nešto što ne znam ili ne vidim?
perkon, majstore…… Riješi to ovako:
Poruka ignoriranog korisnika [ randopph ]
Neš ništa izgubit, naučio ja na temi LRH…
na ovoj dobiti PE jos uvijek lijepih cca 11,24
prihodi od prodaje lijepo pali , povecali kratkotrajnu imovinu za 95 m , povecali kratkotrajne obveze za 98 m, zalihe povecali , sve u svemu nije bajno ali nije ni katastrofa .
mozda budem pametniji kad vidim treci kvartal 🙂
imam dionice .
evo, kolega havi je ukratko sve pobrojao i iznio svoje viđenje sa kojim se potpuno slažem. ako velik pad prihoda i manji dobiti, te povećanje obveza za 100 milja vama ne predstavlja nikakav problem (iako i uprava veli da je to stjecaj okolnosti, te se očekuje kontra efekt u slijedećem kvartalu) onda dobro. teško je biti objektivan, a bilo bi i pomalo čudno da imatelji dionice napišu i nešto kontra. mene naprotiv loše vijesti više zanimaju i potiču na razmišljanje. dobre sam ionako uračunao kad sam kupovao papire.
Iskreno se nadam da je kolega nešto primjetio pa bi volio da to podijeli s ostalima. Mislim da bi forum trebao služiti upravo radi ovakvih stvari, dakle za rasprave i razmjenu mišljenja. Bez zlih namjera.
Još uvijek nisam nikog stavio na ignore pa nebi volio ni kolegu randoppha. Osim ako to ne bude prijeko potrebno za moj duševni mir 🙂