KODT (Končar-Distributivni i specijalni transformatori d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KODT (Končar-Distributivni i specijalni transformatori d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kod mene ništa. Hm… Jel ide preko SKDD-a?

I meni sjelo. Imam dionicu vec nekoliko godina pa nisam sigurna 100% ali mislim da ide preko skdd

I meni sjelo, 5 minuta nakon što sam napisao post. 🙂

Objavljen izvjestaj za 2Q:
Vaš link …

U skladu s prijasnjim najavama. Izuzetno me veseli trenutno stanje ugovorenih poslova čija je vrijednost 38% veća u odnosu na 2015. Nisam ni primjetio da je dionica u posebnom režimu trgovanja. To je možda čak i dobro jer će se neki zbog toga početi riješavati dionica, a tu vidim priliku za dodatnu kupnju.

kolega
da li ste vi pročitali izvješče? ili ste samo napisali stavku koja vam odgovara?

što ne valja randolph, pa izvješće je dobro.

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

Pročitao sam i nisam našao ništa neočekivano niti katastrofalno.
Možete li mi Vi reći nešto što ne znam ili ne vidim?

Pročitao sam i nisam našao ništa neočekivano niti katastrofalno.
Možete li mi Vi reći nešto što ne znam ili ne vidim?

perkon, majstore…… Riješi to ovako:

Poruka ignoriranog korisnika [ randopph ]

Neš ništa izgubit, naučio ja na temi LRH…

O dionicama i filozofija ulaganja... [url=https://www.youtube.com/channel/UCQaIEzxdRpzdbDkCjWxFthg]Mali Dioničar[/url]

na ovoj dobiti PE jos uvijek lijepih cca 11,24

prihodi od prodaje lijepo pali , povecali kratkotrajnu imovinu za 95 m , povecali kratkotrajne obveze za 98 m, zalihe povecali , sve u svemu nije bajno ali nije ni katastrofa .

mozda budem pametniji kad vidim treci kvartal 🙂
imam dionice .

evo, kolega havi je ukratko sve pobrojao i iznio svoje viđenje sa kojim se potpuno slažem. ako velik pad prihoda i manji dobiti, te povećanje obveza za 100 milja vama ne predstavlja nikakav problem (iako i uprava veli da je to stjecaj okolnosti, te se očekuje kontra efekt u slijedećem kvartalu) onda dobro. teško je biti objektivan, a bilo bi i pomalo čudno da imatelji dionice napišu i nešto kontra. mene naprotiv loše vijesti više zanimaju i potiču na razmišljanje. dobre sam ionako uračunao kad sam kupovao papire.

@Kresso

Iskreno se nadam da je kolega nešto primjetio pa bi volio da to podijeli s ostalima. Mislim da bi forum trebao služiti upravo radi ovakvih stvari, dakle za rasprave i razmjenu mišljenja. Bez zlih namjera.

Još uvijek nisam nikog stavio na ignore pa nebi volio ni kolegu randoppha. Osim ako to ne bude prijeko potrebno za moj duševni mir 🙂

slažem se s perkonom, ignore je vrlo korisna stvar, ali samo kao krajnja mjera.

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

New Report

Close