Da li ima neki broker koji ima opciju automatskog namjestanja naloga na prvu poziciju do odredjene cijene ili je to samo opcija velikih igraca, ovome od 36 komada na kodt-r-a namjeseno je da ide do 1350 dizuci za lipu vise od prethodnog pa sam mu stavio jedan komad na 1349,99 kad vec oce prvi da bude nek kupi onda najskuplje 🙂
mislim da tu guralicu ima Erste banka i Hita. možda i još netko drugi.
Hvala nekad dobro dodje imat takvo nesto mislio sam da to imaju samo veliki.
Izaslo izvjesce cim nema komentara znaci ocekivano heh. Zalihe nikad nisu bile ovako velike 30% vece nego prijasnje najvece.
Prva cijena bila je 1325,01
Podizao sam ponudu u tri navrata, dogurao do 1350 kn, na pet komada to je 125 kn.
Neću osiromašiti, naravoučenje je da nikada nisam kupio KODT po diskontnoj cijeni. Kupoavo sam ga i po 1380 kn. Market maker 🙂
Imajuću u vidu najavljenu investiciju od 3,5 milijarde kuna, sve je to ipak još uvijek povoljno.
Ja sam prije cca godinu dana to vidio na jednoj dionici. Na ponudi je bilo 2.900,00 kn, a tražilo se 3.000,00 kn. Kako ja dignem ponudu netko iznad mene uvijek 1 lipu, pa sam ja stavio 2.999,99 i njemu prošao nalog na 3.000,00 kn. Onda sam još to napravio na 3009,99 pa mu je prošao i na 3010,00
Uskoro su nalozi bili povučeni. Ali za par dana ista situacija, samo su u program očito ubacili maksimalnu cijenu pa ga više nisam mogao ovako cimati. Shvatili su da postoji bug u programu.
Ovo nisam zapazio do sada
Iz koncarevog izvjesca:
U prvom tromjesecju 2016 .godine matica je od manjinskih dionicara otkupila 1,02% dionica drustva Koncar-Distributivni specijalni transformatori d.d.
Iz Koncarevog izvjesca:
U prvom tromjesecju 2016 .godine matica je od manjinskih dionicara otkupila 1,02% dionica drustva Koncar-Distributivni specijalni transformatori d.d.
Zašto?
Na prodaji cca 100 dionica po 1375 kn. Raspoređenih u više naloga, kuna ili lipa razlike.
Rekao bi čovjek da netko čeka na kupnji.
No kupnja je neozbiljna.
A prodaja izgleda nerazumna:)
Ili nije ?
Ima li itko kakva saznanja o možebitnim poslovima u Iranu ?
Na prodaji cca 100 dionica po 1375 kn. Raspoređenih u više naloga, kuna ili lipa razlike.
Rekao bi čovjek da netko čeka na kupnji.
No kupnja je neozbiljna.
A prodaja izgleda nerazumna:)
Ili nije ?
Ima li itko kakva saznanja o možebitnim poslovima u Iranu ?
Kupnja bi jeftino al prodaja se ne da 😛
jel sjelo kome?
Meni danas doznačena dividenda, za R i P