Trebale bi se cijene barem izjednačiti. Mislim da će to biti još ove godine. Nakon rezultata za prvo tromjesečje biti će sve jasnije
[/quote]
Nakon objavljenih rezultata izvjesno je da će cijena KODT premašiti cijenu ERNT.
Rast prihoda i dobiti je više nego što sam očekivao a mislim da je jedan kolega s foruma velikom preciznošću prognozirao rezultat za 1Q. Čestitke
Skok prihoda u I Q sa 135 na 180 milina i dobiti 50% 🙂
Wow! Impresivno!!!
Čekam da netko ovo spomene ali ništa:
Kao rezultat računovodstva zaštite u 2014.g.
sveobuhvatna dobit je smanjena za 4,7 mil. kn te je u istom iznosu smanjen i kapital, a uprvom kvartalu 2015.g. sveobuhvatna dobit je povećana za 3,5 mil. kn te je u istom iznosu povećan i kapital u odnosu na stanje na kraju 2014.g.
Pad narudžbi isto ništa?Šta ćemo samo pozitive pisat?
Želiš reći da je dobit u odnosu na 1Q 2014. veća za 136%?
Kratkoročne obveze prema bankama i drugim financijskim institucijama su se smanjile s 39 na 7 milja [emo_novac] Nije mi jasna škrta podjela dividende [emo_zacudjen] ili možda tajno pripremaju isplatu dijela temeljnog kapitala?
EU-ova antidampinška carina ugrožava 5.000 radnih mjesta u Hrvatskoj
Ne bu dobro ni ovdje bojim se…
http://zse.hr/userdocsimages/novosti/7OyKEvKsJfFH7L8dHeBZjA==.pdf
Evo i službene objave na ZSE. Grdo, grdo…
a nek traže naknadu od komisije
jeb.. led štite sirovince a uništavaju visokotehnološku proizvodnju, idioti
S obzirom da lim zauzima 22-24% udjela troska transformatora znaci da ce morat cijenu korigirat na vise za 5-8% moguce i manje zbog nedavnog slabljena Eura, komisija procijenjuje oko 3% tako da sumnjam da ce to imat tako drasticni utjecaj osim ako se kratkorocno nisu zastitili u ugovorima koji su vec dogovoreni unaprijed nadam se da jesu jer najvise vode racuna o zastiti pri ugovaranju.
iz linka
In 2005, the EU imposed anti-dumping duties for five years on GOES from the U.S. and Russia.
ne sicam se da je onda to bio toliki problem