KODT (Končar-Distributivni i specijalni transformatori d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KODT (Končar-Distributivni i specijalni transformatori d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

http://www.zse.hr/UserDocsImages/financ/KODT-fin2013-3Q-NotREV-N-HR.pdf
gdje je sad onaj prognozer – koliko vidim love na računu i previše? Savjetujem Upravi da predloži isplatu 100 % dobiti za dividendu jer će u protivnom doći do preinvestiranja.

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

Ovo je toliko sigurna investicija (plaće kasne i isplaćuju se na rate)

Da ovaj naš SEC radi svoj posao kako treba prisjelo bi ti izigravanje manipulatora sa raznoraznim poluinformacijama i poluistinama.
[/quote]
prihodi_super
porast kešovine_kao u bajci
zaduženost_smanjena
prihodi_solidno u usporedbi sa lani
koeficijent likvidnosti skoro 3
Jedna od rijetkih firmi na ZSE koja zaista ima sadašnjost i budućnost.
Ipak,rentabilnost i dalje pada,malo ali kako je to već kontinuitet već niz godina ne daje nade u bolje.
Dakle,samo stabilna zaštita vlasritog uloga u ovoj dionici,bez značajnijeg prostora za rast cijene dionice.

U KODT med i mlijeko na kapaljke,ali kako u većini firmi izlistanih na ZSE
nema ni kapi sigurno utočište.

313 kn gotovine na računu odnosno 28% trenutačne cijene redovne dionice čini novac uz porast narudžbi za 10%.

Po običaju na zse topce ni da mrdne.

topce ni da mrdne.

Evo, nešto se počelo mrdati.

http://www.vecernji.hr/vijesti/najveci-avion-svijetu-stize-zagreb-clanak-635006

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

http://www.vecernji.hr/vijesti/najveci-avion-svijetu-stize-zagreb-clanak-635006
A na najveći hrvatski aerodrom Antonov stiže kako bi u njega ukrcali transformator koji je za kupca iz Filipina izradila tvrtka Končar energetski transformatori (KPT).

Ovo doduše nije D&ST, ali je u svakom slučaju dobra preporuka.

Najveći avion na svijetu s Končarovim transformatorom leti s Plesa

Proizvođače transformatora prošlih godina (od 2010.) muči globalni višak proizvodnih kapaciteta zbog kojih je profitabilnost biznisa znatno pala. Čekamo da rast potražnje počisti višak kapaciteta i zato mislim da je bitan leading indikator o rastu narudžbi u KPT-u:

…kazao je Milčić koji je naglasio da bi Končar ove godine mogao zabilježiti 40 posto više novih ugovora nego lani što pokazuje da se svjetsko tržište oporavlja.

Moji postovi ne predstavljaju nagovor na kupnju, prodaju ili držanje dionica koje spominjem u tekstu.

Čekamo da rast potražnje počisti višak kapaciteta i zato mislim da je bitan leading indikator o rastu narudžbi u KPT-u:

…kazao je Milčić koji je naglasio da bi Končar ove godine mogao zabilježiti 40 posto više novih ugovora nego lani što pokazuje da se svjetsko tržište oporavlja.

Je li ovo razlog zbog čega je sve više kupovnih naloga na povlaštenoj?

Prekapacitiranost je još uvijek problem, da ne bi bilo zabune:

…svjetski kapaciteti u proizvodnji energetskih transformatora veći su za 65 posto od tržišnih potreba…[/url]

Moji postovi ne predstavljaju nagovor na kupnju, prodaju ili držanje dionica koje spominjem u tekstu.

Prekapacitiranost je još uvijek problem, da ne bi bilo zabune:

…svjetski kapaciteti u proizvodnji energetskih transformatora veći su za 65 posto od tržišnih potreba…[/url]

Da ali KODT ne proizvodi energetske nego distributivne i specijalne transformatore a u tom tekstu se spominju iskjjučivo energetski…

I'd rather have 1% of the effort of 100 men than 100% of my own effort

Zar nisu distributivni i specijalni transformatori samo vrste/namjene energetskih? Mislim da transformator = energetski transformator.

New Report

Close