Kako god bilo ja Ivani držim fige na tom KODT.
Ima ona pameti i karaktera, a to nije baš česta pojava.
(30.08.2012)
Pripajanje HPB Dynamic fonda HPB Global fondu
U svrhu ostvarenja optimizacije poslovanja Uprava Društva HPB Investa d.o.o. donijela je odluku o pripajanje otvorenog investicijskog fonda HPB Dynamic fonda otvorenom investicijskom fondu HPB Global fondu.
Pripajanje će se izvršiti 31. kolovoza 2012.
Nakon izvršenog postupaka pripajanja fond će nastaviti poslovati pod nazivom HPB Global fond, a struktura ulaganja će ostati neizmijenjena.
Nakon završetka postupka pripajanja Društvo će obavijestiti sve imatelje udjela o vrijednosti udjela i broju udjela u njihovom vlasništvu na prvi dan nakon izvršenja postupka pripajanja.
Izvor: HPB Invest
Sto ozbiljno mislis da ovo radi ivana sa svojih 50 komada? 🙂
ma tko god bio efekti su isti. razina od 800 koju sam spominjao u nevjerici sada postaje realna. ako dodje kupim, ako ne pricekat cemo pad kreditnog rejtinga 🙂
Sto ozbiljno mislis da ovo radi ivana sa svojih 50 komada? 🙂
– sa svojih 37 komada i više tisuća dionica na upravljanju.
– igram se, ovo me zabavlja.
– što mislite čiji su oni H nalozi na prodaji ???
– je li želite jedan H nalog od 1.000 dionica ???
– mogu bez problema uduplati prodaju ili ju smanjiti za 50% ovisno što vam više odgovara.
– I love this game.
Pozdrav !
– pričekajte još s tom kupnjom.
– na prodaji je velika gužva, a to znači kako će biti još povoljnija cijena za jeftinu kupnju.
– probati ću je srušiti za još 100-200kn, možda uspijem.
– zašto se bildate na kupnji ???
– ako se ne maknete s kupnje stvarno neću moći rušiti do 800kn.
– zašto ste danas ulupali milijun kuna na kupnju kad bez problema može ići još jeftinije ???
– na realnoj prodaji imate cca 15.000 – 20.000 dionica, samo što je to skriveno pa se ne vidi.
– a imate li vi toliko milijuna za tu kupnju ???
– zašto volite kupovati skupo ???
– i ne trebate mi davati jedinice jer vam omogućujem jeftinu kupnju.
– I love this game.
Pozdrav !
– pričekajte još s tom kupnjom.
– na prodaji je velika gužva, a to znači kako će biti još povoljnija cijena za jeftinu kupnju.
– probati ću je srušiti za još 100-200kn, možda uspijem.
– zašto ste danas ulupali milijun kuna na kupnju kad bez problema može ići još jeftinije ???
– na realnoj prodaji imate cca 15.000 – 20.000 dionica, samo što je to skriveno pa se ne vidi.
– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]
pojacaj tempo, sta je ova kupnja za tvoju kolicinu? guraj ispod 800 [thumbsup]
Zanimljivosti.
– padom cijene dobili smo i veliku likvidnost.
– danas je protrgovano 1.73% dionica serije p.
– I love this game.
Pozdrav !
– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]
pojacaj tempo, sta je ova kupnja za tvoju kolicinu? guraj ispod 800 [thumbsup]
[/quote]
Nelikvidnost tržišta je ubitačna.I uz ovako veliki promet dionica se trebala strmopizditi u bezdan.
Ali ipak netko kupuje.
Dionica pada, Ivana uvijek zarađuje tj.smanjuje prosjek ulaza.
Isto kao i na BRIN .Dinica sa 22 pala na 11 a ona unutra i zarađuje.Ja pušim ,a ona zarađuje.A tu nije
dokupljivala,barem ne u onom najbitnijem trenutku kada je izlazio Validus sa 50.000 kom.
Pušila je u BRINU,sada puši u KODT,puši se uglavnom u svemu,samo Ivana uvijek zarađuje.
Bravo Ivana!
Zanimljivosti.
– imamo veliki interes na prodaji, isto tako i na kupnji.
– promet na dane dostiže i milijun kuna što je bitno uvećalo likvidnost.
– a zanimljivo je to što se o ovoj dionici danima ne piše te sam izvukla ovu temu čisto da ne padne u zaborav.
– a sama dionica je dosta zanimljiva.
– I love this game.
Pozdrav !
veliki interes na prodaji imamo vec vise od godinu dana i ovim tempom je tesko reci kad ce se to promjeniti. interes na kupnji bas i ne vidim vec duze vrijeme osim ako ne uzmemo u obzir kupnju od nekoliko dionica. netko tko zeli izaci ne moze a da ne srusi cijenu bar 10%. isto tako ni dividende nemaju stari efekt na ulagace kao nekada. da je kodt medju boljim firmama stoji, ali kad nam opet dolazi ciklus ludorija s kreditnim rejtinzima, dugovima, ECB-om,hoce-nece raspad eurozone, grcka, spanjolska pa opet malo italija. onda malo kina, pa ce biti slovenija, madzarsku smo zaboravili (to bi trebao netko izvuci tek da nam ubije nadu)… ukratko ovu jesen klizim u pesimizam jer ova dosada stvarno traje vec dugo. vidjet cemo kako ce biti za par mjeseci.