Baš si se razbacala, šta je sprema se potres ili smak svijeta? ja kupujem KODT-R-A, više volim R nago P.
– prodajem ja i R seriju, imate one H naloge, ako vam je to malo mogu bez problema poduplati prodaju, ali ne ide ni ovako s malom prodajom.
– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]
Nije mi jasno zašto je sad prodajete , a toliko ste je hvalili kada je bila debelo iznad 1000 kn??????
Nije mi jasno zašto je sad prodajete , a toliko ste je hvalili kada je bila debelo iznad 1000 kn??????
kako zasto – pa tope se polarne kape, grcka ce potonuti i cijela juzna europa ce nestati. sve to u sljedecih mjesec-dva. ma zapravo i ja bih prodao da sam siguran da ce doci do 800, ali cisto sumnjam, a s druge strane stvarno ne znam sto bi kupio. hm, mozda dioki i badel, to izgleda perspektivno [lol]
@deudata
kako zasto – pa tope se polarne kape, grcka ce potonuti i cijela juzna europa ce nestati. sve to u sljedecih mjesec-dva. ma zapravo i ja bih prodao da sam siguran da ce doci do 800, ali cisto sumnjam, a s druge strane stvarno ne znam sto bi kupio. hm, mozda dioki i badel, to izgleda perspektivno
Kako mislite da ne znate što će te kupiti?
Ako će sve potonuti najbolje je kupiti ATPL, za razliku od Noe oni već imaju brod.
U jedan njihov supramax Vam dosta toga stane: transformatori, ove naše ovce, a možete spasiti i neku Grkinju ili Grka ovisno o Vašim afinitetima.
Ako Vam Grčka avantura ne uspije uvijek se možete vratiti Vašim ovcama.
Pozdrav !
– nije ni meni ništa jasno.
– I love this game.
Pozdrav !
Trgovanje.
– zbilja mi niste jasni zašto kupujete po ovim cijenama kad ću vam prodavati i dosta jeftinije od ovih sadašnjih cijena.
– I love this game.
Pozdrav !
Trgovanje.
– zbilja mi niste jasni zašto kupujete po ovim cijenama kad ću vam prodavati i dosta jeftinije od ovih sadašnjih cijena.
– I love this game.
Pozdrav !
Probaj malo drugačije drukati dokup 😉
dosta je nervoze ovdje.
svi su nezadovoljni što cijena ne raste.
smatram da se pravi investitor treba radovati kad dionica pada, jer to znači da će moći kupiti još po povoljnijoj cijeni.ovako samo ispada nesiguran u svoje ulaganje i sav je na iglama da ga se što prije riješi.
LP
Očito su uložili sve što imaju pa dokup više nije opcija. 🙂
dosta je nervoze ovdje.
smatram da se pravi investitor treba radovati kad dionica pada, jer to znači da će moći kupiti još po povoljnijoj cijeni.ovako samo ispada nesiguran u svoje ulaganje i sav je na iglama da ga se što prije riješi.
LP
Tko je nezadovoljan što cijena ne raste?Sigurno ne svi.ZSE je inače poznata po "efikasnosti" da pravilno valuira cijenu dionice.Da vidimo malo kako tu stoje stvari:već sad možemo reći da će dobit biti približno jednaka kao i prošle godine,barem.Znači pravih razloga za rasprodaju jednostavno nema!
Tu je veliki potencijal u vidu većih prihoda,novih proizvodnih kapaciteta, mogućnosti da se povećaju marže,sve atraktivnije dividende,i sve to uz P/E 7,40.
I najvažnije od svega,KODT je skoro u potpunosti izvozno priznata orijentirana kompanija,tako da nas ne tiču previše horor domaće ekonomije.
Slično kao i za ADPL ništa se zanimljivo ne događa,nezanimljiva špekulantima i dalje će vjerojatno cjenovno klizit do nekih novih vijesti.
dosta je nervoze ovdje.
LP
Očito su uložili sve što imaju pa dokup više nije opcija. 🙂
[/quote]
Nismo! nismo! imamo još municije za super jeftini dokup.
– nije ni meni ništa jasno.
– I love this game.
Pozdrav !
Oprosti Ivana, znam da ti nije jasno. Nisam baš bio dobre volje, a onda se javlja moja tamna strana.
Odgovor sam napisao iza ponoći ali sam zaboravio poslati (izgleda da veća količina alkohola stvarno utječe na živčane stanice). Nažalost ovo smeće od Marsovskog prevoditelja ne radi još najbolje, ali to nije jedina stvar koja me danas nervira.
-prvo što me najviše nervira što moram sutra doma
-nerviraju me neki ljudi na DIOKO-voj stranici
-onda me nerviraju ovi doma, lijepo sam im rekao da sklone kućne ljubimce kada Amerikanci dođu
-onda me nervira kaj ne mogu gledati Dinamo jer ga ne prenose na HTV-u
-da prenose, to opet ne bi ništa značilo jer je na Pagu signal slabiji nego na Marsu
-Onda me nervira što Dinamo vodi u gostima, a ja to ne mogu vidjeti; to je rijetkost, češće Amerikanci slete na Mars nego da Dinamo pobijedi u gostima
-Onda me nervira što će mi lova od transfera od Modrog sjesti tek sljedeći tjedan (nadam se) Vi stvarno imate tehničke probleme pri transferu tih novaca, na Marsu je to puno brže
Što se tiče rezultata Dinama nadam se da nisi uplatila na Janeze. Ako jesi nema veze.
Sada smo u ligi Prvaka, a to je potpuno novi nivo natjecanja, samo za ulazak dobiješ veliku lovu.
Od sada smo u win-win situaciji kako bi rekao gosp. Čaćić (trener).
Tako da od sada igra samo pobjeda Dinama. Na ruku nam ide i pomor favorita koji će se u sljedećim danima pojačati, pa je moje mišljenje da je put Dinamu da prezimi u Europi otvoren.
Ps Od danas je prošlo mjesec dana od kada pišem, pa su mi napokon skinuta neka ograničenja.
Kao što vidite kod prijatelja sam sa Vi prešao na ti. To ne znači da Vas manje cijenim, dapače, prijatelji su mi u životu jako važni. Lovu uvijek možeš naći, dobrog prijatelja baš i ne.
Ako treba pomoć u marketinškim aktivnostima stojim Vam na raspolaganju (lopini je pomoglo).
Lp
Nismo! nismo! imamo još municije za super jeftini dokup.
– pričekajte još s tom kupnjom.
– na prodaji je velika gužva, a to znači kako će biti još povoljnija cijena za jeftinu kupnju.
– probati ću je srušiti za još 100-200kn, možda uspijem.
– I love this game.
Pozdrav !