@Bigfoot
KODT je u vlasnistvu drzave pa mora "pomoci" da se smanji nezaposlenost, DLKV nema tu obvezu.
KODT je zaposlio 25 ljudi radi novog laba i poslova koji se očekuju,403 na 428.
KOEI je 2009 imao 4109 zaposlenih,2010 bilo je 3938 a trenutno 3956.
Dakle mnogo veći KOEI ima puno manje novozaposlenih.
KODT je zaposlio 25 ljudi radi novog laba i poslova koji se očekuju,403 na 428.
KOEI je 2009 imao 4109 zaposlenih,2010 bilo je 3938 a trenutno 3956.
Dakle mnogo veći KOEI ima puno manje novozaposlenih.
[/quote]
KOEI je usao u krizu sa puni ljudi na odredjeno vrijeme i nisu im produljili ugovore.
Inace ja ne bih iz toga zaposljavanja izvlacio zakljucke jer je zaposljavanje i otpustanje u drzavnim tvrkama podlozno utjecaju politike.
Siemens Quaterly Report. Power Transmission under pressure.
KODT nije vezan uz HEP..stvarno? Pa tko ima najviše njihovih dionica? ..Pa, čiji je to bio kooperant
duži niz godina?..Što smo naučili o uspješnim kooperantima državnih firmi?
Zadnji kvartal je rat na ovim područjima..fakat baš taj kvartal..kad jedna stranka odlazi u povijest..
Građevinari nisu imali jamstva i izgubili poslove na tržištima vani, a otkud jamstva njima ..?
Uvijek vjerujem u budućnost firme kao što je Kodt, koja sa svojim traženim proizvodima
ima perspektivu… 500%. Samo…nudim temu za diskusiju i raspravljam o razlozima slabijeg
izvješća od očekivanog. Dosta sam se cijele godine od Ivane7 naslušala hvalospjeva …na svakoj strani 2 posta najmanje, o KODT -u. I u redu je da brani svoju dionicu, i ja branim svoje.
Kolega, sama stavljam teme na Općenito, jer se svakodnevno susrećem sa problemima, koje
mogu ovdje iznijeti, možda izrode neka pametnija rješenja .
Molim urednika da objavi i ovo.
Sad točno vidite koliko ljudi je u doticaju sa povlaštenim informacijama – koji su prije objave izvješća
počeli podizati cijenu dionice KODT- kako bi na vrijeme prodali dionice – prije objave ovakvog
rezultata.
Ma tko je dizao cijenu!? Cijena pada već mjesecima,a trguje se u prosjeku sa 10 dionica dnevno.Neki dan kad je bio nešto veći promet,sve sam dionice ja pokupio.
Lijepo je Platon rekao:“Wise men speak because they have something to say; fools because they have to say something.”
I ja molim urednika da objavi ovo.
– Q4 2012 su imali 470 mil ugovorenih poslova (rast 6%), pa im to opet nije pomoglo kod realizacije u Q1. Neznam kako će im pomoći ovih 538 mil kn ugovorenih poslova, kada ni Dalekovodu nije pomoglo.
Znate da Ingra ima ugovoreno 800 mil kn novih poslova a konkurira na tenderima većim od 1 mlrd eura
niste u pravu,kolega. ili samo djelomično ste u pravu. vidite, kad ingra obajvi da je dobila posao od npr. 100 miljuna kuna, onda ona isto tako ne kaže da će od tih 100 miljuna kuna njima pripastisamo dio a veliki dio kolača će pripasti podizvođačima… kod kodt-a baš nekih velikih podizvođača nema, dakle kod posla od npr 100 miljuna kuna će veliki,ali velik,i dio pripasti baš njima…
Jucer -7%, danas -4%. Ivkin vozni park se osjetno smanjio zadnja dva dana.
Miami, Antisha, Lopina, neprijatelji udaraju sa svih strana.
Daj prestanite uspoređivat KODT i DLKV, pa koliko godina imate?
DLKV će bit sretan ako opstane u ovom obliku nakon što ne iskupi komercijalne zapise za par mjeseci.
Nešto što su INGR i IGH prošli već.
http://www.zse.hr/UserDocsImages/financ/KODT-fin2011-1Y-REV-N-HR.pdf
godišnji izvještaj za 2011… za domaću zadaću usporediti sa izvještajima DLKV, INGR, OPTE, BRIN-a [bye]
Nema ljepših izvještaja na ZSE nego li su izvještaji Končar D&ST. Drže se svih pravila o jednostavnosti, potpunosti, preglednosti… čista elegancija i ljepota, kako u formi, tako vidimo sve ovo godine: i u sadržaju! [thumbsup]