Jel to netko stavio na ask pa otislo, ili ?
ne znam, mislim da je dogovorena transakcija tako da je u stvari svejedno…
KODT +3.94%
Ivka koliko si danas Kia Rio zaradila ?
Od 51:00 o najvećim projektima koje si je Vlada zacrtala: željeznice i energetika… Moglo bi biti posla čak i na domaćem tržištu, kao nikada do sada! 😉
http://vlada.hr/hr/naslovnica/novosti_i_najave/2012/travanj/pitaj_premijera_premijer_milanovic_odgovarao_na_pitanja_s_drustvenih_mreza/audozapis_odgovora_predsjednika_vlade_na_pitanja_postavljena_putem_drustvenih_mreza
Od 51:00 o tri najveća projekta: željeznice i energetika… Moglo bi biti posla čak i na domaćem tržištu, kao nikada do sada! 😉
http://vlada.hr/hr/naslovnica/novosti_i_najave/2012/travanj/pitaj_premijera_premijer_milanovic_odgovarao_na_pitanja_s_drustvenih_mreza/audozapis_odgovora_predsjednika_vlade_na_pitanja_postavljena_putem_drustvenih_mreza
Ja sam cuo od ljudi iz Koncara da ne mogu nista naplatiti od HEP-a i da vjerojatno nista nece naplatiti u naredna 2 mjeseca.
Inace od dolaska nove vlade jedina investicija je ona DIV-a u Brodosplit. Ne znam je li DIV ista platio za to, ili je islo po 1 kunu. Vlada je koliko znam preuzela dio dugova i troskove otpremnina.
Ja sam cuo od ljudi iz Koncara da ne mogu nista naplatiti od HEP-a i da vjerojatno nista nece naplatiti u naredna 2 mjeseca.
Inace od dolaska nove vlade jedina investicija je ona DIV-a u Brodosplit. Ne znam je li DIV ista platio za to, ili je islo po 1 kunu. Vlada je koliko znam preuzela dio dugova i troskove otpremnina.
kratko, brutalno i istinito.
navedeno vise govori o poslovanju HEP-a nego Koncara.
13.03.2012 | Elektroindustrie ABB erhält Energietechnik-Aufträge über 100 Mio DollarABB hat vom Bergbaukonzern Rio Tinto Aufträge in Höhe von rund 100 Mio Dollar für 17 Verteilstationen erhalten, mit denen die Produktivität in den westaustralischen Eisenerzminen erhöht werden soll.
Nisu zadovoljni u Siemensu. Kažu da im se smanjuju marže i da zaostaju za ABB-om.
In der Stromübertragung sinken die Margen immer weiter. Insbesondere im Geschäft mit Transformatoren fällt der Münchner Konzern zusehends hinter den Schweizer Rivalen ABB zurück.
Ma tko to istrese tolike dionice po bidu u zadnjoj minuti, je li taj lud? [lol] Kamo mu se žuri toliko!
Ne mogu vjerovati da i ovdje imamo investitore koji se boje "kvartalnih izvješća", "privremenih oscilacija". Imam osjećaj da ovdje ljudi glavom bez obzira bježe u iščekivanju jednog lošijeg kvartala. A oni kvartali poslije?! Zašto ljudi gledaju samo do prsta pred nosom i ništa dalje ih ne zanima??
Ma tko to istrese tolike dionice po bidu u zadnjoj minuti, je li taj lud? [lol] Kamo mu se žuri toliko!
Ne mogu vjerovati da i ovdje imamo investitore koji se boje "kvartalnih izvješća", "privremenih oscilacija". Imam osjećaj da ovdje ljudi glavom bez obzira bježe u iščekivanju jednog lošijeg kvartala. A oni kvartali poslije?! Zašto ljudi gledaju samo do prsta pred nosom i ništa dalje ih ne zanima??
poštovanje, gledamo li mi iste podatke i istu burzu? kakve zadnje minute? kakve tolike dionice?