KODT (Končar-Distributivni i specijalni transformatori d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KODT (Končar-Distributivni i specijalni transformatori d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Može netko od iskusnijih tehničara kakav graf za ovu dionicu.

– nemojte to tražiti od iskusnih tehničara, jer kada bi to znali bili bi milijuneri, što očito nisu.
– ja poznajem par iskusnih tehničara koji su na burzi ostali bez gaća.

– tehničku analizu koristite kao pomoćno sredstvo, a ne što će vam netko nacrtati, jer ti slikari crtkaraju ono što oni žele vidjeti.

– ako imate potrebe za tom tehničkom analizom tada uzmite knjigu Tehnička analiza, te pročitajte 138 – 140st. , ako vam se ne da čitati pogledajte to kao slikovnicu, imate par uzlaznih trokuta.
– a to je upravo ono što se trenutno događa na burzi, HPB prodaje na određenim cijenama te imamo neku ravnu crtu koja predstavlja otpor.
– kada oni rasprodaju ono što žele rasprodati cijena će otići gore, koliko gore ??? nemam pojma.
– ali sam i više nego sigurna kako cijena neće ići dolje, 95%.
– a opet sam sigurna kako će cijena poslje dividende ići dolje.
– e sada u dvije rečenice vam napišem kako cijena neće dolje i u drugoj kako će dolje.
– ako u ovu dionicu uđe gospon xy tehnička analiza mi kaže kako će ovo preko noći ići 50% gore.

– I love this game.
Pozdrav !

jel se to meni cini ili su nam stvarno izbrisali komentare kad smo poceli razotkrivati vlasnicku strukturu 🙂

jel se to meni cini ili su nam stvarno izbrisali komentare kad smo poceli razotkrivati vlasnicku strukturu 🙂

Nije to nego se ne smije izustiti ono ime, ma, znaš već i sam koje… [smiley]

Pitam se je li kompliment za neku dionicu ako se na forumu zaziva Spasitelj odnosno njegov ulazak u top 10 i sl., hm?

Tko je od vas ovdje Edo? [rolleyes]

sad si to tek ulovio ?

[rolleyes]

Pitam se je li kompliment za neku dionicu ako se na forumu zaziva Spasitelj odnosno njegov ulazak u top 10 i sl., hm?

– vadim ovu temu s pete stranice.
– evo što nam učini gospon xy i njegova "Barcelona" od ove dionice.

– sad nam više nije problem HPB i njegovi fondovi, problem su nam mali investitori tipa gospon Lynxa koji je prodao svih pet komada KODT-R-A kao bi mogao kupiti dionice PTKM, VART, VUPK.
– fundamenti ga više ne zanimaju.

– ne događa se ovaj fenomen samo na ovoj dionici.

– kad gospon xy objavi ime dionice to isti dan leti gore 30%, bez obzira što je on napravio veliku akumulaciju svog i više skrbničkih računa na cijeni koja je obično 20-30% niža od objave ulaska.
– potom u tjedan dana cijena raste još 20%, a za mjesec dana to dolazi i na 100% veću cijenu.

– baš me zanima hoćete li i VART (Varteks) natući na 50 – 100kn, jer je to i više nego perspektivna firma s dobiti od 100 milijuna kuna, ROE 150%, a banke i dobavljači su im dužni 762%.

– ovaj cirkus me stvarno ne čudi, jer ovo je burza, ovčice pronašle čobana i život ide dalje.

– I love this game.
Pozdrav !

– sad nam više nije problem HPB i njegovi fondovi, problem su nam mali investitori tipa gospon Lynxa koji je prodao svih pet komada KODT-R-A kao bi mogao kupiti dionice PTKM, VART, VUPK.

Nikad još nisam prodao niti jednu dionicu KODT. Nemam i nikad nisam imao VART niti VUPIK a PTKM imam od jeseni 2008., snažnije dokupljeno nedavno.

– fundamenti ga više ne zanimaju.

To je jedino što me ovdje zanima, i dalje.

Kada ce isplacivati dividendu?

Jel trebaju ovdje transformatore? [smiley] http://m.tportal.hr/185157/Koncar-predstavio-vjetroelektrane-na-Pometenom-brdu.html

@PersJesus

Tamo vec postoji trafostanica Konjsko. Ali u principu alternativni izvori jesu znacajan driver njihove prodaje.

Cuo sam da se naplata od HEP-a pogorsava. Navodno su rekli da im nista nemogu platiti prije kraja Svibnja.

U isto vrijeme novi direktor HEP-a baca na TV-u superoptimisticne izjave o zaposljavanju novih 500 ljudi.

KODT nije ovisan o hrvatskom trzistu. Cak i kada ne bi prodali niti jedan trafo u Hrvatskoj prodali bi ih negdje drugo. Pod uvjetom da se nesto znacajno ne promjeni u odnosu ponude i potraznje. I ne bi cekali da dobiju svoje novce godinama. Mozda bi zaradili nesto manje. Medutim moraju pratiti KOEI u domacim projektima.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

napokon malo veće transakcije na redovnoj, 963 komada do sad…

I'd rather have 1% of the effort of 100 men than 100% of my own effort

New Report

Close