KODT (Končar-Distributivni i specijalni transformatori d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KODT (Končar-Distributivni i specijalni transformatori d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Hahaha, htjeli bi oni biti dobri kao Švicarci (Basler) pa "prepisuju" od njih 😀

A dobro, nije važno tko je prvi smislio, glavno da je "odlučio" pravu stvar na kraju.
Jedino ako misle biti barem jednaki ako ne već bolji od Baslera, obzirom koliko je CO veća od hrvatske podružnice Baslera morali bi oni toga onda i kupiti jednako puta više nego oni malecki ovoga tu drže.

Neće biti dobar izgovor "pa imamo i mi", treba imati "količine u skladu sa veličinom svog portfelja" da bi se moglo reći da je "isto" 😉

novi potentni igrač u Top 10:

10.SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D. (69326397242)/CROATIA OSIGURANJE D.D. (26187994862)

ako uskoro prodaju CROS bit će on ovdje ubrzo impotentan, tj. rasprodavati će sve dionice jer će se posvetiti samo core businessu…bit će KODT još jeftiniji

Sve što pišem moje je osobno mišljenje, a ne savjet za K/P dionica!

@ darko: [lol]

Pa jel ti znaš što je core biznis osiguravajućim društvima?!

10.SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D. (69326397242)/CROATIA OSIGURANJE D.D. (26187994862)

ako uskoro prodaju CROS bit će on ovdje ubrzo impotentan, tj. rasprodavati će sve dionice jer će se posvetiti samo core businessu…bit će KODT još jeftiniji
[/quote]

samo jedna riječ: EDUKACIJA

[/quote]

haha, ajme koje gluposti čovjek može pročitati ovdje!! haha, pa jeste li vi uopće upoznati s funkcioniranjem bar jedne osiguravajuće kuće?? očito niste!
a ulagali bi,ha?
"samo core biznis". haha!!

I'd rather have 1% of the effort of 100 men than 100% of my own effort

Može netko od iskusnijih tehničara kakav graf za ovu dionicu.

….CROS bit će on ovdje ubrzo….

– ovu sam rečenicu izvukla iz konteksta jer je zbilja zanimljiva.
– do nedavno se tu moglo pročitati kako u ovu dionicu fondovi neće ulaziti i ostalo bla, bla, bla….

– pa odjednom se u top10 pojavi švicarsko Basler osiguranje, pa ZABA u jednoj transakciji od fonda Ilirike skine 2.820 dionica, i sada se pojavi ovo Societe Generale osiguranje.

– zašto ta osiguranja radije kupuju ovu dionicu, a ne zanima ih veliki rast np. Ingre ili Varteksa.

– još jedno pitanje, ima li i Croatia osiguranje ovu dionicu ???
– ja na to pitanje znam odgovor, a znate li ga vi ???

– I love this game.
Pozdrav !

….CROS bit će on ovdje ubrzo….

– ovu sam rečenicu izvukla iz konteksta jer je zbilja zanimljiva.
– do nedavno se tu moglo pročitati kako u ovu dionicu fondovi neće ulaziti i ostalo bla, bla, bla….

– pa odjednom se u top10 pojavi švicarsko Basler osiguranje, pa ZABA u jednoj transakciji od fonda Ilirike skine 2.820 dionica, i sada se pojavi ovo Societe Generale osiguranje.

– zašto ta osiguranja radije kupuju ovu dionicu, a ne zanima ih veliki rast np. Ingre ili Varteksa.

– još jedno pitanje, ima li i Croatia osiguranje ovu dionicu ???
– ja na to pitanje znam odgovor, a znate li ga vi ???

– I love this game.
Pozdrav !

[/quote]

Nemoj im reci neka pate. [wink]

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

– ja se pridržavam zakona, te bi morali znati kako se o tim stvarima zakonski ne smije pisati.
– isto tako se ne smije pisati tko se krije iza kojeg skrbničkog.
– a trenutno na našoj burzi imamo zanimljivu sitaciju gdje se neki skrbnički računi na nelim dionicama žestoko iskrcavaju.
– a to je sve napravljeno kako bi se ovce mogle bolje ošišati.

– I love this game.
Pozdrav !

– ja se pridržavam zakona, te bi morali znati kako se o tim stvarima zakonski ne smije pisati.
– isto tako se ne smije pisati tko se krije iza kojeg skrbničkog.
– a trenutno na našoj burzi imamo zanimljivu sitaciju gdje se neki skrbnički računi na nelim dionicama žestoko iskrcavaju.
– a to je sve napravljeno kako bi se ovce mogle bolje ošišati.

– I love this game.
Pozdrav !

[/quote]

Lijepo je da se pridrzavas zakona i igras po pravilima. Medutim, pozicija CO u ovoj dionici je vidljiva u TOP 10. Nalazi se na 10. poziciji.

Inace slazem se da bi svi skrbnicki trbali biti vidljivi, time bi se smanjila mogucnost manipulacije.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

Lijepo je da se pridrzavas zakona i igras po pravilima. Medutim, pozicija CO u ovoj dionici je vidljiva u TOP 10. Nalazi se na 10. poziciji.

– tek sada, sam uočila kakvu glupost sam napisala.
– čitam Socite Generale i kontam osiguravajuće društvo, uopće ne idem za tim Splitska banka skrbnički.
– greške se dešavaju, bolje na forumu nego na burzi.
– vidite kako neke stvari znam, može se doći do puno informacija ako se potrudite.
– s informacijom sam uvijek u prednosti ispred većine, ali se moram pridržavati zakona o objavama istih.
– a sve te inf. su vam dostupne.

– I love this game.
Pozdrav !

– tek sada, sam uočila kakvu glupost sam napisala.
– čitam Socite Generale i kontam osiguravajuće društvo, uopće ne idem za tim Splitska banka skrbnički.
– greške se dešavaju, bolje na forumu nego na burzi.
– vidite kako neke stvari znam, može se doći do puno informacija ako se potrudite.
– s informacijom sam uvijek u prednosti ispred većine, ali se moram pridržavati zakona o objavama istih.
– a sve te inf. su vam dostupne.

– I love this game.
Pozdrav !

[/quote]

Rekoh ja tebi jucer da se malo odmoris.

New Report

Close