Loris nam se vratio!On je uvijek vjesnik velikog rasta…kao visibaba u proljeće… [thumbsup]
Naravno,samo da ne kupi koju dionicu… [pray] ******brisano*******
Evo došao sam zadnji na kupnju pa kultura nalaže i da se zadnji na BID postavim, ispod 900 Kuna.
Jednostavnom matematikom laklo se da izračunati da treba čekati do 7 dana i poklopiti ćete i mene.
Koliku dobit očekujete u zadnjem kvartalu?
Skromnu. Radi se punim kapacitetima uz valjda još uvijek relativno niže cijene. Ovdje se čeka puštanje u rad novih kapaciteta. Tada će biti moguć rast financijskih pokazatelja poslovanja 😉
Skromnu. Radi se punim kapacitetima uz valjda još uvijek relativno niže cijene. Ovdje se čeka puštanje u rad novih kapaciteta. Tada će biti moguć rast financijskih pokazatelja poslovanja 😉
[/quote]
Hvala na odgovoru, iako mi baš nije drago da je tako
E onda to nije baš dobro.Dionica je trenutno na 1,6 x book, kod takvih pokazatelja ne postoji opravdanje za skromno
– sada je tu ostao jedan veliki nalog 576 dionica na 1.000kn.
– sve počišćeno.
– idemo dalje.
– I love this game.
Pozdrav !
Ti si kupila? [shocked]
– tu su bila 4 kupca, planulo sve u 5 minuta.
– više nemamo velikih naloga HPB na prodaji.
– trenutno je kupnja na seriji p i r veća od prodaje.
– sada se bez problema može ići 20-30% gore.
– ali sve to ovisi o rezultatu 4Q.
– I love this game.
Pozdrav !
– sada se bez problema može ići 20-30% gore.
[thumbsup] to je to! ima sam jedan nalog na kupnji zadnjih tjedan dana ali nije uspio proć nego samo dio. šteta!
[thumbsup] to je to! ima sam jedan nalog na kupnji zadnjih tjedan dana ali nije uspio proć nego samo dio. šteta!
[/quote]
DA sada kada ste se nakupovali po 1000 ja bi trebao kupovati vaše po 1100 ????
Zar nije lakše još malo srušiti pa kupiti po 800-900 ?
[/quote]
[/quote]
Ne trebate vi uopće kupovati. Nitko vas ne sili da kupujete.
[/quote]
[/quote]
Samo se pitam tko to može ovu dionicu srušiti na 800 kn.
Možda jedino kad bi menađžment iz INGRE došao na čelo KODT a to se hvala Bogu neće desiti.