KODT (Končar-Distributivni i specijalni transformatori d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KODT (Končar-Distributivni i specijalni transformatori d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

hoce li netko pomoci ovom s macetom da je fond prodavao zato sto je imao preveliku izlozenost u Kodt?

Aha kolega, a kad smanji svoju izloženost bit ćete na 700kn, a vjerovatno i niže!
[/quote]

uh, 700kn… Samo neka nastave ovako poslovati. Pozlatile vam se rijeci. Molim vas samo info kad ce to bit, da se mogu pripremit da udjem u top 10 🙂

hoce li netko pomoci ovom s macetom da je fond prodavao zato sto je imao preveliku izlozenost u Kodt?

Aha kolega, a kad smanji svoju izloženost bit ćete na 700kn, a vjerovatno i niže!
[/qu KODT je ipak još uvijek bolje i perspektivnija od MAGME, koja je sve biža 0 (nuli). Slažete li se, g. Machete?

To bi agnosticima i ateistima bio konačni dokaz da "ima Boga"! Moja vjera bi se svakako učvrstila.

Stigla dividenda! (Zaba)

Moji postovi ne predstavljaju nagovor na kupnju, prodaju ili držanje dionica koje spominjem u tekstu.

To bi agnosticima i ateistima bio konačni dokaz da "ima Boga"! Moja vjera bi se svakako učvrstila.
[/quote]
Zar si prodao, pa želiš da padne na 700 kn?

Moji postovi nisu poziv niti na kupnju niti na prodaju dionica, niti na bavljenje dionicama, niti su investicijski savjeti

Hehe, sjela! (PBZ). I to je onda 2 dana prije (mog) očekivanja. Mislio sam da je 1.7. lijep i prikladan datum za to, ali zašto ne i danas! 😉

Stigla i konjica na redovnoj.Sorry,ništa od dokupa po 700 kn… [cry]

"Only dead fish swim with the stream"

Meni nije sjela…dali je moguce da ce meni nesto kasnije doci ili bi trebao zvati skdd

Stigla dividenda! (Zaba)

Evo je i na RBA. [cool]

Stigla dividenda! (Zaba)

Meni nije (isto Zaba) [sad]

Meni sjela za P-A al ne i za R-A (Zaba)

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

Meni sjela za P-A al ne i za R-A (Zaba)

To sam si baš i mislio pošto ja imam R-A….

New Report

Close